Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
ivano_007:
Čak mi se ovaj u Kauflanda čini bolji jer ima poprečne cijevi na polici, a ovako sa slike mi izgledaju identično. Jedina razlika je možda u dimenzijama, jedan je 120cm širok, a ovaj u Kauflanda 90cm.
road_runner:
Ok je, samo se ova šperploča s vremenom uvije. Prije cca godinu sam uzel u pevcu i kauflandu. Kaufland droptu bolji. Jedna mi služi za boje i lakove, a druga za tokarski alat. Kad zbrojis, ne isplati se doma švasati taj tip police, samo ponavljam, mana je šperploča
PchelaUbica:
I slabasne su. A ova iz lidla mi se cini nekak cvrsca
zvonkec92:
Lidlova je 500% bolja od kauflandove, svrati ako ti je usput pa probaj uvinut nogu ili bilo koji metalni dio od nje, nema sanse a ove kaufland konzum pevec regale uvinem 3 kruga kolko su tanki slabasni i socijalni. Mozda nekome to nije bitno ak drzi lagane stvari na njemu il ga zatipla za zid al meni je to bitan faktor pri odabiru regala
challenbeen:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Siječanj, 2022, 20:17:51 ---Lidlova je 500% bolja od kauflandove, svrati ako ti je usput pa probaj uvinut nogu ili bilo koji metalni dio od nje, nema sanse a ove kaufland konzum pevec regale uvinem 3 kruga kolko su tanki slabasni i socijalni
--- Kraj citata ---
potpisujem, aliii.. ja imam 8 kauflandovih polica, trpe čak do 400 kg sveukupno na 5 stranica... jedino što se ukrivi je drvo. njih je bitno negdje fiksirati i povezati ih ako su u dužini poredane!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju