Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
avr freak:
--- Citat: zvonkec92 - 26 Studeni, 2021, 11:37:55 ---Ne dobijes punjac i bateriju ovo sam ja ubacio
--- Kraj citata ---
tako je, i ja sam je uzeo. Nema punjača i baterije, posebno treba kupiti.
3alfa3:
--- Citat: ivano_007 - 26 Studeni, 2021, 07:41:34 ---Sljedeći tjedan štender za motor u Lidla ;D Jel zna ko koliko ona pneumatska klamerica pije zraka? Jel to nešto šta bi moglo na 50l kompresor?
--- Kraj citata ---
Opcenito, sprice za lakiranje i rotirajuci zracni alati trose puno, ostali poput klamerice ne, tako da slobodno uzmi. Iz tog razliga sto ne trosi puno zraka mozes s klamericama koristit tanko crijevo sto je prakticnije jer je lakse, a i duzina crijeva nije bitna.
ivano_007:
Hvala alfa :icon_thumright:
Da pitam ovde malo offtopica, ako ko zna. Naletia sam na jedne kvalitetne jeftine navlake za auto sjedala u Plodinama, ali nemaju nikakva uputstva nit išta, tj. nisam siguran da li su kompatibilne sa sjedalima sa ugrađenim zračnim jastucima? Nigdi ne piše, nit ima ikakva etiketa :dontknow:
Šta uopće znači ta kompatibilnost? To mi djeluje kao neka pro forma, čisto eto tako bezveze stave? Ili ne?
ivano_007:
Neko je tražia nedavno, sad od četvrtka imate u Kauflanda regal s policama nosivosti do 875kg, cijena 200kn
zvonkec92:
Ne djeluju mi bas neke crvste te police, u lidlu je sad jeben regal 400kn kosta ali od jebacki jakog zeljeza koje se ne uvija i ne piga prstima kao ovi od 200kn. Sve si mislim bil uzeo jednog za u štek
Neki dan uzo dvije 8Ah baterije nek se nađe u šteku... Sad sveukupno imam 2 baterije od 2Ah, 7 baterija od 4Ah i 2 od 8Ah. Živio štek :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju