Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (5/512) > >>

3alfa3:
Jedino sto sam kupio u LIDL-u od te opreme je moment kljuc (160-170kn) za stezat kotace na autu i motoru (dobar je za tu namjenu - usporedio sam ga sa profi kljucem i odstupanje je zanemarivo) i ruksak za motor za 120-130kn (onaj najmanji). Zadovoljan sam sa time.

A ostala roba mi ne odgovara. Htio sam se nagovorit da je kozna jakna OK i cak sam ju i kupio, ali sam ju vratio drugi dan - jednostavno nije to to. Jos sam uspio nac broj koji mi odgovara, ali rukavi mi ne idu u rukavice, nema stitnik ledja (a niti pase ako ga se dodatno kupi jer je dimenzija djepa u jakni za njega pramala)...

Mozda su hlace OK i ova termo odjeca (nisam probao). Rukavice su katastrofa. Kaciga moze proc ak je rezerva za suvozaca - ja je na glavu nebi stavio. A na motoru je nemam gdje stavit pa je nisam ni razmatrao kao kupovinu.

Kaj je jos ostalo? Punjac akumulatora imam CTEK tako da mi LIDL-ov nije zanimljiv iako je OK. Ali nema neke prakticne sitnice - izolirane stipaljke, zasticeni konektor za brzo ustekavanje itd.

Doomsday:
Šta se jakete tiče, ako je kroj OK, nema razloga je ne uzet... Pa nije samo 1 oblik i samo 1 veličina štitnika za leđa... :zubo:

Evo par primjera...

SUPER SHIELD

PRO SAFE 99

PRO SAFE

A u najgorem slučaju, nabavit jedan onaj 'mousepad' koji obično dolazi u svim jeftinijim jaketama, pa ga po potribi prekrojit škarama...

:icon_thumright:

3alfa3:
U nicemu mi niej savrseno odgovarala. Ili bi bila uz tijelo, ali prekratka, ili dovoljno duga, a presiroka, a u svim varijantama mi njeni rukavi (tvrdo opsiveni) nisu ulazili u rukavice, a volim da je rukav u rukavici, a ne preko nje. Dodaj na to i nepostojeci stitnik ledja (a ni ostali nisu nesto - najbolje ih je sve zamijenit) i dobijes nezadovoljnog kupca  ;D
E da, i presiroka je kod vrata tako da je vrat izlozen vjetru vise nego sto bi htio. To nebi smetalo po ljeti, ali ispod 20C bi smetalo. Barem za dulje voznje motorom.

A sama jakna je ako te te stvari ne smetaju zapravo kvalitetna. Barem za te novce.

Vise se ne vozim ispod 10C ako ne moram pa mi termo pododjeca nije zanimljiva (imam termo podstavu i za moto hlace pa za noge nije nikad frka, a ispod jakne se slojevito obucem i nemam problema).

Eventualno kad bi imali neku pododjecu za toplo vrijeme po "LIDL" cijeni (koja odvodi znoj od tijela) onda bi bio zainteresiran...

Doomsday:
A čuj, ko je tebi kriv šta nisi skladno građen...  :laughing7:

A ako baš hoćeš dobru zaštitu leđa, onda zaboraviš te mouspadove,i uzmeš u Lidla još ovaj štitnik leđa sa integriranim bubrežnjakom, i pegla... Naravno, samo ako si adekvatne građe za tu jaketu... :zubo:

Doomsday:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Veljača, 2011, 01:33:32 ---...
Eventualno kad bi imali neku pododjecu za toplo vrijeme po "LIDL" cijeni (koja odvodi znoj od tijela) onda bi bio zainteresiran...

--- Kraj citata ---

To potražiš uskoro recimo u Intersportu u Mercatora, kad krenu rasprodavat zimske artikle, skijaško dugo donje rublje DRY (ne TERMO), tanko i mikro-pleteno da odvodi znoj od kože, za planinare i ostale sportaše na snjegu, higijenskije i puuno udobije od klasičnog pamuka... A i tebi bi poslužilo ako ti je znoj problem, te iznad toga imaš sloj koji diše da se znoj koji se odmakne od kože može i osušit...

:frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju