Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (4/512) > >>

danc00:

--- Citat: pajo - 19 Veljača, 2011, 00:14:30 ---bilo je jednom u rovinju nekakva luda akcija di su imali nenormalna sniženja evo samo primijer jedan mali dio:
digitalni šubler 10kn
moment ključ 15kn i još mnogo toga
doslovce sam kutije pune nosio doma.

--- Kraj citata ---
nemoj... Pa zbog cega,je sve bilo ispravno?
Upravo sam moment kljuc htel kupiti u lidlu za.nekih 100kn i nemres ga nac za nis a drugi dan sam dosel, a to ti sve pograbil.

Efz- ja nis onda 24.Se gurat s penzicima, mozda konzum nekaj izbaci pa se tam presele ipak penzice ne zanima moto oprema hihi

efz:

--- Citat: danc00 - 19 Veljača, 2011, 00:19:52 ---
Efz- ja nis onda 24.Se gurat s penzicima, mozda konzum nekaj izbaci pa se tam presele ipak penzice ne zanima moto oprema hihi

--- Kraj citata ---
stari njih sve zanima, ak nis drugo barem da raspakira i nateze tamo malo

pajo:

--- Citat: danc00 - 19 Veljača, 2011, 00:19:52 ---nemoj... Pa zbog cega,je sve bilo ispravno?
Upravo sam moment kljuc htel kupiti u lidlu za.nekih 100kn i nemres ga nac za nis a drugi dan sam dosel, a to ti sve pograbil.

--- Kraj citata ---
sve ispravno ;D ;D
bilo je stvarno svega,sam nije bilo nigdije obavijesti.

danc00:

--- Citat: efz - 19 Veljača, 2011, 00:21:23 --- stari njih sve zanima, ak nis drugo barem da raspakira i nateze tamo malo

--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11: idem spat krepal bum od smjeha

pajo- daj javi drugi put da i mi nekaj ugrabimo :)

ziloryder:
Super je ovo...idem sebi odma uzest ceradu ali bit ce mi "malo" velika..i jedino mi zao sta nea kaciga ja debil svoju vratio jer mi nije mogla stat ispod sica..a bila u METRO-u za 260kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju