Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (36/512) > >>

Doomsday:

--- Citat: Hrvoje_40 - 25 Veljača, 2011, 11:20:39 ---dobro, ali se uvijek cijene mogu usporediti sa onima u Europi, vjerujem da cijene kaciga nisu takve bezveze  :nono:

--- Kraj citata ---

Nema ti to baš uvik smisla...

Eto, recimo, louis.de je među najpovoljnijim dućanima, pa svejedno je Nolan kod njih skuplji nego kod nas...

Najjefitniji model N85 dođe im 190 EUR, a svi drugi N85 modeli su debelo priko 200 EUR, 240, 260, 275...

Pa ti vidi...

:zubo:

@Go-Go RUNNER - je, to je to...
'...
You can spot your 22.05 approval, and where it was granted by looking for a label permanently sewn into the fabric of the helmet's strap - where it is accessible. It wasn't the case for earlier standards, and you can go looking all round the damn thing.

First off you should see an E in a circle, followed by the approving country: E1 is Germany, E3 is Italy and E11 is England etc. Then you're looking for a serial number: this should start 05 if it's ECE R22.05 compliant.
...'

Preuzeto sa ove stranice...

http://www.american-v.co.uk/ORIGINAL/technical/dev/Helmets/index.html

:zubo:

Go-Go RUNNER:
hvala na odgovoru  :hello:

danc00:
 :BangHead: daa feder neki je bio, pobrkal sam s nekim drugim, jer je nekog kotač lupil.

Rekel je onaj stric koji sve zna na hrv F1 jednom prilikom da koštaju te kacige 100 000 kn, dobro veli 3alfa3 !

M. Kamba- di sam našel kotač....pa na kaj formula vozi na klizaljke..nisam puno fulal  :laughing7:

Kamba:
Hahaha! To sam samo tako rekao!

zvons7:
Na Lidlovoj kacigi, ovoj šarenoj sa naočalama, Vam lijepo piše da zadovoljava ECER 22-05, znači atestirana je sukladno zakonu.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju