Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (35/512) > >>

sax:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Veljača, 2011, 14:15:28 ---kaciga dodje s time integriranim u sebe pa nemozes gledati cijenu kacige.. ali i da nema toga u sebi kostala bi par tisuca eura...

--- Kraj citata ---
na to sam i mislio

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Veljača, 2011, 14:15:28 ---ja u lidlu necu uzimati nista.. dovoljno mi je bilo na slici pogledati kako izgleda. jednostavno uzimam provjerene marke.. iako da sad uzimam nebih vise uzimao kacigu od 1000 kn nego skuplju.. dosad srecom nisam padao. ali ovi slabiji modeli vole zvizdjeti vec od 70 kmh

--- Kraj citata ---

Moram ti reci da onda propustas dosta toga.
Osim ako ne ciljas na visoku kvalitetu - u tom slucaju kupuj drugdje, ali bitno skuplje.

Drnda:
ma mislio sam na ovu moto opremu, ne cini mi se kvalitetnom, pa necu davati lovu za to bezveze...
inace kad su alati na akciji redovito sam tamo. jer sto god sam uzeo u lidlu od alata, jos me uredno sluzi... iako kuci imam alata za opremiti 3 radionice posteno, uvijek se nadje nesto sto mi treba jos ili nesto sto fali u kolekciji...
iako je vecina profesionalni alat , ove sitnice koje su u lidlu su hobby, ali svejedno ne rabim ih za neke teske poslove ni jako cesto pa mi super dodju

shegy:
ja sam kupio bubreznjak , 48 kuna preprezadovoljan bolji je od starog koji sam platio preko 200 kn

Go-Go RUNNER:
Ova iz lidla ima oznaku E1, sad jeli to po novim eu standardima ili šta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju