Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
3alfa3:
--- Citat: Hrvoje_40 - 25 Veljača, 2011, 11:14:32 ---ne kužim baš ali :okay:
--- Kraj citata ---
Kaj ne kuzis?
Htio sam rec da je ova kaciga iz Lidla u rangu sa kacigama koje mozes kupit u drugim ducanima, a koje kostaju duplo vise. Kao kaciga za po gradu za normalnu voznju skuterom sasvim dovoljno.
A kvalitetne kacige kostaju od nekih 800 pa do 8000kn. Vec one od 1500 u smislu zastite pruzaju gotovo isto kao i one vrlo skupe
Hrvoje_40:
--- Citat: danc00 - 25 Veljača, 2011, 11:18:30 ---Ni ja iskreno.
Jer to kaj kaciga košta 800kn moreš objesit maču o rep ak ne vrijedi 800kn. Prije bih rekel da se gleda kvaliteta, a cijene variraju od popusta do pousta, od dučana do dučana!
--- Kraj citata ---
dobro, ali se uvijek cijene mogu usporediti sa onima u Europi, vjerujem da cijene kaciga nisu takve bezveze :nono:
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 25 Veljača, 2011, 11:18:30 ---Ni ja iskreno.
Jer to kaj kaciga košta 800kn moreš objesit maču o rep ak ne vrijedi 800kn. Prije bih rekel da se gleda kvaliteta, a cijene variraju od popusta do pousta, od dučana do dučana!
--- Kraj citata ---
Za kvalitetu ove iz Lidla su ljudi koji znaju vise od mene po tom pitanju rekli da je sasvim OK (gledajuci cjenovni rang u kojem se nalazi).
Ili jednostavnije - ne mozes kupit bolju kacigu za manje novaca
Hrvoje_40:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Veljača, 2011, 11:21:21 ---
Za kvalitetu ove iz Lidla su ljudi koji znaju vise od mene po tom pitanju rekli da je sasvim OK (gledajuci cjenovni rang u kojem se nalazi).
Ili jednostavnije - ne mozes kupit bolju kacigu za manje novaca
--- Kraj citata ---
ma ok, svatko uzima prema vlastitom nahođenju
ja samo kažem da ja kupujem kvalitetnu i provjerenu opremu :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Hrvoje_40 - 25 Veljača, 2011, 11:20:39 --- vjerujem da cijene kaciga nisu takve bezveze :nono:
--- Kraj citata ---
Kao i auti - mozes vozit solidan auto za 100.000kn, a mozes potrosit i 1.000.000kn (pa i puno vise).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju