Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
ivanm:
to je kaciga koja pri padu sa 5 metara puca na pola.. kupovao je naš gazda u rubelju to za djelatnike - ne hvala..
danc00:
--- Citat: sax - 25 Veljača, 2011, 10:59:30 ---Ako nema homologacije,a zaustavi te murija mogla bi te kostat ko Vemar
--- Kraj citata ---
Ma kaj te pere ta homologacija, jel misliš da bi firma poput LIDLA prodavala kineske igračke(koje život znače). Ak niš drugo rade po zakonu, a zakon je homologacija, i stoga uopče ne sumnjam da nemaju homolagaciju, baš si bi lidl to dopustil. A sad koji stupanj sigurnosti pruža to govori cijena!
Ivan- a nek puca, glavno da ima sunčane naočale. :laughing7:
sax:
Ok
Evo ovdje je ekipa kupila pa onda nebi trebao bit problem slikat markicu i bacit je tu
Hrvoje_40:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Veljača, 2011, 11:09:32 ---Ta kaciga je (koliko sam shvatio iz prica onih koji su je kupili nakon sto su obisli puno ducana) u klasi kaciga koje kostaju duplo vise.
Za mene ni to nije dovoljno dobro, al bolje i to nego nista
Kvaliteta negdje pocinje od 800kn ako se potrudis trazit, ili od nekih 1200-1300 kn ako odes u prvi ducan. Ja se obicno nadjem u tom cjenovnom rangu za kacigu
--- Kraj citata ---
ne kužim baš ali :okay:
danc00:
Ni ja iskreno.
Jer to kaj kaciga košta 800kn moreš objesit maču o rep ak ne vrijedi 800kn. Prije bih rekel da se gleda kvaliteta, a cijene variraju od popusta do pousta, od dučana do dučana!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju