Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Ožujak, 2011, 21:14:26 ---
To ti mislis!!! :icon_tongue: :toothy10:
Ja svoga imam od 99.god.
Imam trenutno tri kompletna kod kuce i jos hrpu dijelova sa strane.Trenutno je bilo u mom vlasnistvu 6 komada.
A kolko ih je proslo kroz dvoriste ??? ???
Najbolji skuter za odrzavanje i jako kvalitetan!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
Bas mi je drago,znam kakav je taj osjecaj!!!
--- Kraj citata ---
ja od 04 ponosni vlasnik! onda sad imam 3 pezoa
sf1 lc sutra sastavljam ,sf2 oranginu ,sf2 2o6 wrc al to ono nevozim puno to vise stari dere , imo sam i vivu i sf2 ac imam jos doma ramu od generica na koju ide pezo masina sta sam preradivo nosace tak ako naleti koja masina jeftino bude isla gore!, imo sam ih svakakve kolko ih je proslo samo eto ovo je najaci do sad!! inace meni je pezo milina za radit sve kvalitetno osim navoja na deklu al ako se pazi meni su svi citavi!!....samo sam na jednom bloku ih razj#bo par i to dok sam promjenio sarafe!! :confused5: :confused5:
inace trebali bi slozit neki miting u zg il negdi ono ili ako nis u cakovec u 6 mj da im pokazemo sta su pile:))....
Ivan_drifter:
e da i eto sad da se zahvalim svima koji su mi pomogli u kombinacijama za djelove:)
ivanM mi je doslovno poklonio neke djelove neke smo kompenzirali (suste,centralni,cep uljne ,prirubnica,usis ,radilica)
sf.sf2 clanu sto mi je prodo trofija za lajtung i 100 kn tocnije ispalo me niekih 300 kn
vladimiru covjeku koji zna svoj poso i cini mi se da su karike ok sad me zanima kako ce se pokazat s vremenom!
i svim ostalim koji nisu nabrojani
ps i pohvala ivanuM na nekim savjetima!!
sutra moram postelat skuter posto sad 20 m i buuu, premalo benzina moram promjenit gas sajlu posto imam onu jednosmjernu koju moram stavit posto uljnu nekoristim a ova je na 2 tak da mi je gas cudan s njom!!,promjenit mozda jos neke stvari makar ni sam neznam!!...
trenutni set up
trofy
dell-19 as
prirubnica i usis seriski prosireni
malo prepraden usis na bloku
cep u uljnoj
zx
redsponge
:) pozz do sljedeceg javljanja:))) skupljajte donacije :))) hahahaha :toothy3: :toothy3:
ivanm:
buuuu?? :-X
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 04 Ožujak, 2011, 23:07:53 ---buuuu?? :-X
--- Kraj citata ---
buci buci buu??..
ivan placas pivu? :icon_tongue: :icon_tongue: pardon 2 sokica??
ivanm:
ma ne to, buuu je loš znak, falš zrak..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju