Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
--- Citat: S.F. sf2 - 04 Ožujak, 2011, 17:24:57 ---aj moram priznat,ja sam isto pug fanboy :laughing7: ajde slozi to pa baci koji video da vidim kak ide trophy
--- Kraj citata ---
decki mi znamo sta valja...jebes ti njihove pia kad su non stop ispod njih:)) nema do peže!!
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Ožujak, 2011, 18:23:58 --- :omfg: :omfg: :omfg:
:kenjkenj: :kenjkenj: :kenjkenj: :kenjkenj:
--- Kraj citata ---
slazem se da treba pustit vodu nakon sto poseres nesto:D hahahahahha... :dontknow: :dontknow:
ljudi ja sam si tak hepi al sam si sve prste od zime raskrvaril pa cekam sutra stelanje!! dns je mrak i neda mi se vozikat pa neka stoji,do sutra
ivanm:
ja sam imal pežoe dok ste vi još sisali.. :zubo:
ne ozbiljno, kad sahraniš ovaj klip (a to bu skoro jer sam vidio kakav je cilindar) uzel buš novi 47.4 asso klip, dal pobrusit na 5 stotih a ja bum ti ga poturpijal sa biaxom da ima timinge ko piaggio kit.. onda bu išlo kak spada..
Ivan_drifter:
Ja sam cilindar malo obradil!onaj zub,aj ponuda stoji!
B.E.R.O.:
--- Citat: ivanm - 04 Ožujak, 2011, 19:25:19 ---ja sam imal pežoe dok ste vi još sisali.. :zubo:
--- Kraj citata ---
To ti mislis!!! :icon_tongue: :toothy10:
Ja svoga imam od 99.god.
Imam trenutno tri kompletna kod kuce i jos hrpu dijelova sa strane.Trenutno je bilo u mom vlasnistvu 6 komada.
A kolko ih je proslo kroz dvoriste ??? ???
Najbolji skuter za odrzavanje i jako kvalitetan!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Citat: Ivan_drifter - 04 Ožujak, 2011, 18:51:09 ---ljudi ja sam si tak hepi al sam si sve prste od zime raskrvaril pa cekam sutra stelanje!! dns je mrak i neda mi se vozikat pa neka stoji,do sutra
--- Kraj citata ---
Bas mi je drago,znam kakav je taj osjecaj!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju