Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
jos slika kasnije :icon_tongue: :icon_tongue:
ivan_speedy:
Opaaa Ivek se ponovil...Nek ti je sa srečom i da provoza još puno km... :icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 04 Prosinac, 2011, 14:24:04 ---Opaaa Ivek se ponovil...Nek ti je sa srečom i da provoza još puno km... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala ti prijatelju!
ovako odluceno je
na ramu od orangine slazem neke maske od orangine koje i jesu i slazem ju ko ac SERIJALU AL ONO TESKO SERIJALU
A na ramu od crnog slazem onu turpiju i maske u narandasto bijelu kombinaciju s vec ko zna cim!
zasto?? zato sto je rama od orangine 98 i vec je kur*u lagano a ova je 2004 g i puno je bolja i ravna!,tako da to je jedan od razloga!,
slike kako se sastavlja masina za oranginu kasnije
i da evo potpuni set up od crnog sfa!
motoforce evo radilica
multivar i plave suste (prepostavljam polini)
remen od diteca (LOL)
trofy ac kojem se klip otopil! (trenutno serijala)
bgm usis
mikuni 16mm
red sponge
leovince zx
Drnda:
remen ti nije lol, najbolje puni polutke, pogledaj hacov trekker :hello:
Ivan_drifter:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Prosinac, 2011, 14:42:23 ---remen ti nije lol, najbolje puni polutke, pogledaj hacov trekker :hello:
--- Kraj citata ---
malo mi se cini kao predug!,sad cemo vidit!
evo updejt!
slozio sam oranginu
MRTVA SERIJALA AC S LC GETRIBOM
novi klip i diftung glave umjesto dift mase prije (karike polovne al dobre nisam imo nove a i nedelja je neam di kupit )
remen od diteca je gore i lc getriba ostalo serijala!,sad cemo vidit kako to ide i radi!,upalio je slozio sam mu mjesavinu dok se pumpa neozraci!,slike kasnije! tocnije sutra dok ga na danu poslikam!,prede macak :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju