Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
kamikaza:
da otisao je moj sf ali moralo je tako posto je area dosla i trebam jos svasta na njoj napravit :icon_thumright: od sf-a ima sad puno korisnih djelova koje ces bolje iskoristit nego ja :icon_thumright:
stoga sa srecom
kamikaza:
rolica su gore od 6 grama a imas dao sam ti i 5 grama pa iskombiniraj jer nakon sto mi se klip deformirao nisam ga stelo nego samo stavio serijalu gore jer je vec bio kraj sezone
Ivan_drifter:
--- Citat: kamikaza - 03 Prosinac, 2011, 13:05:41 ---da otisao je moj sf ali moralo je tako posto je area dosla i trebam jos svasta na njoj napravit :icon_thumright: od sf-a ima sad puno korisnih djelova koje ces bolje iskoristit nego ja :icon_thumright:
stoga sa srecom
--- Kraj citata ---
hvala trebat ce mi!,
poceo sam rastavljat malo! i odlucio!, uz kamikazin motor dao mi je blok s radilicom i getribom!
taj blok cu slozit serijalu AC i vozit sad dok neslozim ONU masinu, mislio sam se vozit s tim motorom malo medutim puno jako puno sitnica ima koje nemogu slozit sad tocnije mogu al lakse mi je masinu preselit i primit se one masine koju ja zelim! NOC CE BITI DUGA normalno poslikat cu vam vec nesto al SLIKE CE BITI MRACNE tako da :toothy3: :toothy3:
Ivan_drifter:
Evo javljam ae iz garaze s novostima,crni je osto bez masine..slazem drugi blok I serijalu ac I to stavljam na oranginu I onda se primam slaganje turpije masine,slike sljede
Ivan_drifter:
evo i slikica ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju