Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
ivan_speedy:
Vidiš sad si me sjetio kaj sam ja imao u planu,uzet još jedno deklo i lijepo ga polirat,i malo otvorit ako je moguce...
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 28 Studeni, 2011, 21:16:27 ---Vidiš sad si me sjetio kaj sam ja imao u planu,uzet još jedno deklo i lijepo ga polirat,i malo otvorit ako je moguce...
--- Kraj citata ---
pa gle dekl kupis i das 200 kn za desol i purol i plavu kredu i smirgel i da vidis!
Drnda:
cini mi se koliko sam na sve to dao.. da je najbolje da sam odmah poslao na pjeskarenje sve i bio bi miran..
ivan_speedy:
Da i još + kurbla pa nemre bit serijska na poliranom kak bi to zgledalo,trebala bi neke tjunirana :dontknow:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 28 Studeni, 2011, 21:19:05 ---Da i još + kurbla pa nemre bit serijska na poliranom kak bi to zgledalo,trebala bi neke tjunirana :dontknow:
--- Kraj citata ---
uzo bi tvoju da ju nisi prodal al jbg!makar je meni i ova kurbla uredu samo na polirani dekl nju u crno i crni sarafi dekla i kontriras bojama i super
:dontknow:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Studeni, 2011, 21:18:56 ---cini mi se koliko sam na sve to dao.. da je najbolje da sam odmah poslao na pjeskarenje sve i bio bi miran..
--- Kraj citata ---
vjerovatno da al napravi ovak i sacekaj nemoj odma skidat! nek nagriza ,frend slaze felge od sfa s desolom on mi i dal ideju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju