Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
--- Citat: radomir.g - 24 Studeni, 2011, 21:54:52 ---Ja imam taj CNC i vozim sa njim cele sezone i dobra je stvar.. Izlaznost se popravila za 3-4mm na variomatu i oseti se veci moment i cim na gasu.
Deklo i nije toliko iseceno.. Ima par rupa napred i nazad i to je to.
--- Kraj citata ---
hvala radomire uzet cu ga ako naleti koje kako je znalo po 100kn! tolko vrijedi!,samo sta alnaser onda mogu zaboravit?
evo dns se radilo malo!,
kupio sam DESOL i polir pastu onu srpsku (slovensku)
prva zrtva je dekl!,
nije previse napravljeno jer je zavrsavan sf od clana s foruma!
evo par slikica!
i par slika xenona kad sam ga vratio slabo se kuzi jer nemogu slikat mobom svijetlo! al evo s obicnim i xenonom razlika!
i slika onog sta mi je okupiralo vrijeme dns!
ivanm:
lipo, lipo, svi nešto rade osim mene ;D
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 28 Studeni, 2011, 21:01:10 ---lipo, lipo, svi nešto rade osim mene ;D
--- Kraj citata ---
ti si stavil kit ubiti napredujes ! hehehe!, :icon_biggrin: ma da se ima para svi bi mi bili svabo tuneri!
Drnda:
daj mi reci koliko puta si mazao desolom deklo dok nisi skinuo posve boju, i cime si je skidao nakon sto je poskocila.. jer ja sam poludio oko felgi, nikako skinuti.. bas ono malo po malo.. miniwashem sam skidao nakon poskakanja
Ivan_drifter:
desol kistom ono nanio da sam jedno 15 deka potrosil ako je kantica od kile! (na dekl) i onda kad je poskakala s spahlom postrugo pa ispro ,onda druga ruka nanio di je ostalo kad je poskakala kefa na busilicu i drot kefa i udri!,ceko sam da poskace 5 min jedan dio koji me j#bo oko kurble sam ostavio oko 30 min i sam se maknuo samo s krpom maknul!, :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju