Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_sf_2:
Ok,sad sam sve pročital,žal mi je za oranginu kaj nebu više "nabrijana"...
Znači za vikend smo kod tebe u garaži,prvo mog pa onda tvog ;)
Ivan_drifter:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 06 Travanj, 2011, 23:12:24 ---Ok,sad sam sve pročital,žal mi je za oranginu kaj nebu više "nabrijana"...
Znači za vikend smo kod tebe u garaži,prvo mog pa onda tvog ;)
--- Kraj citata ---
da tvoj je gost i ima prednost!!
da za mog je 75% da ide u serijalu! sta se moze!! vrati ce se on samo dok dode neki skut s papirima koji ce ga zamijenit!! ako bude kaj od tog uopce!
Ivan_drifter:
evo ovako dns smo se vozili slagali mijenjali i NAPOKON OPRALI moj skut!! ovako prvo velika pohvala najboljem sefu autopraone!! heheh
clan ivan_sf_2 je imo misiju nemogucu a to je bilo da dopelja motor moj u uredno vizualno stanje!! i uspio je s 20000000000 litri vode
3 kile polir paste i 4 cockit spreja:D hahah salim se!!
ivek pohvale sveee hvala!!!...imas king kad se nes sramil da ti ga kupim:D :laughing7: kupljena nova sava mc 16 nije bilo para za bolju ova je super za prvu ruku!!
evo slikica slike su pomijesane prije i poslje pranja!! al razlika se vidi:=) ima i slika dismo zajedno noramlno ispred ducana ili birtije!!!pijemo ili PIJEMO..... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
hvala clanu ivan_sf_2 na posudbi mobitela da slikam!! i za pranje kaj je sef bil!!:) :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
B.E.R.O.:
Hvala bogu da si stavio ovu narancasto crnu felgu iza!!!
:klanj: :klanj: :klanj: :laughing7:
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 09 Travanj, 2011, 20:54:30 ---Hvala bogu da si stavio ovu narancasto crnu felgu iza!!!
:klanj: :klanj: :klanj: :laughing7:
--- Kraj citata ---
da majkemi ona je bila OGAVNAAAA....
moram kupit sad sljedeci tjedan polir pastu u boji motora jer sam primjetio kad smo ga napokon oprali da ima crtica i rupica na boji od nabijanja na guzicu drugima pa frcaju kamencici i ostala sranja!!!....dns sam kupio obicnu "prozirnu" univerzalnu!!....
pa da se te crtice i rupice tolko nevide..
guma je kupljena nova!! placena 180 kn i 20 kn montaza cjena je ta jer je stajala dugo!! tocnije od prosle sezone je!! al guma je super nije se plastificirala!! cvili ko uhhh:D i da 120 / 70 / 12 je nije 130/ 70 /12!! al nema vezeee vozil sam se i prije tak i ok je!! neka ovu sezonu prezive i ja zadovoljan!!
ps: sad su i napred i iza mc 16 stare godinu dana i super drzi motor!! bar kad je topla cesta!! :icon_biggrin: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sljedeci tjedan ili onaj iza se napokon ide registrirat!!
sljedeci tjedan se ide po dayco kevlar jer seriski me ubijaaaaaa!! i po slidere,rolice,ulje za getribu,antifriz (sad je voda) klip rms 47.4 i honovanje cilindra! i novu svijecicu neznam koju da uzmem!! al lako za nju!!...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju