Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (71/232) > >>

Ivan_drifter:
i jedno pitanje
DALI DA FARBAM CELJUSTI U CRVENO MISLIM DA BI BILE LJEPSEE!!

I cak sam razmisljo da FELGE U BIJELO DIJE SAD CRNO DA BUDU ILI BIJELE ILI BIJELO -NARANDASTE
s noramlno crvenim celjustima!!

IMAM druge felge koje bi farbo onda!!!....dal da probam kaj mislite???

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 09 Travanj, 2011, 21:02:41 ---i jedno pitanje
DALI DA FARBAM CELJUSTI U CRVENO MISLIM DA BI BILE LJEPSEE!!

I cak sam razmisljo da FELGE U BIJELO DIJE SAD CRNO DA BUDU ILI BIJELE ILI BIJELO -NARANDASTE
s noramlno crvenim celjustima!!

IMAM druge felge koje bi farbo onda!!!....dal da probam kaj mislite???

--- Kraj citata ---
Bilo bi dobro da je bijela felga ali ti ne pase sa tom narancastu.
Mozda da je narancasto,crno bijela kombinacija.
Ovako nesta kao dolje to sam vec predlago jednom clanu da se iskombinira narancasta boja sa ostalim,crnom i bijelom mislim da bi bila dobitna kombinacija!!!A onda i mozes i celjusti u crveno!!!
Moje misljenje... :dontknow: :dontknow:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 09 Travanj, 2011, 21:38:14 ---Bilo bi dobro da je bijela felga ali ti ne pase sa tom narancastu.
Mozda da je narancasto,crno bijela kombinacija.
Ovako nesta kao dolje to sam vec predlago jednom clanu da se iskombinira narancasta boja sa ostalim,crnom i bijelom mislim da bi bila dobitna kombinacija!!!A onda i mozes i celjusti u crveno!!!
Moje misljenje... :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
isuse jedva gledam od alkohola!! al evo odg cu ti!!

znaci ja bi da felge budu bijele skroz s crvenim celjustima  ili felge bijele s narandastim rubom i crvenim celjustima!! bas cu probat pa di puklo!!!.....

Ivan_sf_2:
Vidiš sad kolko je ljepši dok samo ga oprali,ja bi rađe ostavil čeljusti ovak kak jesu,tj sve bi ostavil tak kak je :icon_tongue:

Ivan_drifter:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 10 Travanj, 2011, 04:12:23 ---Vidiš sad kolko je ljepši dok samo ga oprali,ja bi rađe ostavil čeljusti ovak kak jesu,tj sve bi ostavil tak kak je :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
hvala......sto se tice bojanja...hmmm nisam ni sam pametan!! alkohol izlazi jos iz mene! hehehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju