Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_sf_2:
--- Citat: Ivan_drifter - 23 Ožujak, 2011, 14:56:55 ---a znam...samo s parama sam nikakav ...slabo fusa ima!:(.....ako imas kaj veceg a da nemos radi stanja svog rjesit javi preuzet cu:D ....dobis neku proviziju:D ako treba:)
--- Kraj citata ---
Vidim ima se posla ;)...
Kad dođeš po staklo ono?
Ivan_drifter:
neznam moram vidit kak cu u grad ic pa doletim!!! mozda i dns!!
Ivan_drifter:
dns je bilo veselo
zuril sam se nac s jednom meni dragom osobom na dogovor koji sam kasnil :icon_biggrin:
u biti prica ide ovako dns uletim s nekih 95+ u zavoj koji uvjek prolazim pun gas ali sam naletio na ulje jer je jutros sudar bio tamo i skut mi je pobjego za dobrih 45stupnjeva a posto sam bio polegnut i pri veelkoj brzini skoro sam glavu izgubio! jeeedva da nisam pao....sva sreca sto sam uspio na vrjeme se kontrirat uspravit se i stat....onda kad sam stao cestu sam ljubio:).....ubiti ono zamalo pa vece sranje!!!....
Deny:
sreca,jedan clan je isto tako uletio u zavoj,led bio,ali za razliku od tebe on se svadjao sa cestom :dontknow:
Ivan_drifter:
--- Citat: Deny - 23 Ožujak, 2011, 23:01:46 ---sreca,jedan clan je isto tako uletio u zavoj,led bio,ali za razliku od tebe on se svadjao sa cestom :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma jesam i ja uletavo i pado milion i jednom i kolko puta su me s ceste izgurali u jarak i sve al sreca u svemu je da nisam sj#bo perlu jer da jesam sam sebe bi ubio!! ili kako je ivanM reko nebi vise razgovaro s menom:)....koji clan je to bio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju