Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (41/232) > >>

n0n4m3:
dobra kolekcija .. i ovaj zadnji nije x-fight nego x-race .. istog sam i ja ima :)

ps. nisam zaboravia na ono  :dontknow:

Ivan_drifter:

--- Citat: n0n4m3 - 22 Ožujak, 2011, 01:44:27 ---dobra kolekcija .. i ovaj zadnji nije x-fight nego x-race .. istog sam i ja ima :)

ps. nisam zaboravia na ono  :dontknow:

--- Kraj citata ---
krivo sam napiso!!!
brki nebrini javim ti se navece dok dodem na komp!:)

Ivan_drifter:
u pregovorima sam da uzmem od clana ivan_sf_2 zadnje staklo posto mi je krivo stiglo s sipa al nebitno!!, i planiram uzet klip karike rms u auto kresi i onda na specijalu , i onda laganini to poslozit posto mi je cilindar dosta potrosen i cuju se karike!! a motor ima 1500-2000 km od generalke al su i karike po izradi tak da ono..... i onda poslje uzet kevlar dayco je 150 kn nekih u auto kresi! i tako polako.....

ps: xenon jos radi:))

ivanm:
za te karike po naruđbi 2500 km je i dobar vijek..
čuj i onaj rms klip je jeftinije produkcije, možda doživi 5000km a možda i više.
uglavnom najidealnije bi bilo uzet normalan malossi klip (asso) on je oko 50€ pa si miran 100%..

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 23 Ožujak, 2011, 12:24:52 ---za te karike po naruđbi 2500 km je i dobar vijek..
čuj i onaj rms klip je jeftinije produkcije, možda doživi 5000km a možda i više.
uglavnom najidealnije bi bilo uzet normalan malossi klip (asso) on je oko 50€ pa si miran 100%..

--- Kraj citata ---
a znam...samo s parama sam nikakav ...slabo fusa ima!:(.....ako imas kaj veceg a da nemos radi stanja svog rjesit javi preuzet cu:D ....dobis neku proviziju:D ako treba:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju