Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Ožujak, 2011, 22:00:30 ---glupost.. ako odgovaraju dimenzije zasto nebi isao...
ovo za tezinu rolica.. obicno kad stavis multivar trebaju od 0.gr pa do 1.2 gr teze.. tako je barem u mojim slucajeviima bilo.. pokusaj sa 7 grama pa vidi rezultat
--- Kraj citata ---
probat cu s 7 bas razmisljam jer mi je sad bilo super s 6......:/.....moram samo neke iskombinirat!! da nekupujem ako nece bit dobro!!....al sad ako uzmem narda onda nisam siguran opet ce mi trebat lakse rolice radi vecih okretaja pa cu prvo njega stavit...
ps: sljedece postelat visinu xenona jer tuce u nebesajer sam do kraja digo svjetla.....al milina sveee se vidi!
stjepan:
--- Citat: mario_f15 - 16 Ožujak, 2011, 00:08:16 ---loša je kvalitetatreba dosta dobre i kvalitetne razrede
:toothy11:
--- Kraj citata ---
šta prićaš ti??? rms mi drži već 1200 km bez greške sve ...ivan samo ga kupi i deri moj je stalno na full gasu i ništa mu!! :glasses9:
Ivan_drifter:
ps: vjerovatno doolazi nardo oko kojeg ima malo posla...sutra navece cu znat!:)....
onda ako njega uzmem ostaje kevlar i klip karike za prvu specijalu i brusenje!,
onda ce bit set up:
TP trofi 47,4-ceka novce da se na specijalu stavi
TP Nardo-pregovori
mallosi multivar
mallosi kevlar-ceka u ducanU!
prosireni seriski usis i prirubnica by ivanM
dell 19
red sponge
i to je to!! kulturni base:)
evo par slikica od xenona samo u garazi slikano pa se bas nekuzi...sutra cu ga navece na cesti slikati:) kako se sve vidi:)
Ivan_sf_2:
Kakav je ovo novi sf u garaži...opet si novog uzo ili ;D
Slike su opet koma...
Ivan_drifter:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 16 Ožujak, 2011, 23:14:12 ---Kakav je ovo novi sf u garaži...opet si novog uzo ili ;D
Slike su opet koma...
--- Kraj citata ---
to mi je na slaganju dns...slike koma jbg mobom slikano:(....budem frenda zaj#bo da poslika:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju