Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_sf_2:
--- Citat: Ivan_drifter - 16 Ožujak, 2011, 23:15:44 ---to mi je na slaganju dns...slike koma jbg mobom slikano:(....budem frenda zaj#bo da poslika:)
--- Kraj citata ---
Daj prodaj te svoje sf-ove sve i kupi si takvog novog jednog...kakav je u garaži... :toothy12:
ivanm:
orangina je prije 3 mjeseca kad sam ga prvi put vidio bio prekrasan.. sad se polako pretvara u krš.. ramuliću :zubo:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 16 Ožujak, 2011, 23:21:31 ---orangina je prije 3 mjeseca kad sam ga prvi put vidio bio prekrasan.. sad se polako pretvara u krš.. ramuliću :zubo:
--- Kraj citata ---
zasto u krs? osim kaj sam ljen ju preko zime prat da mi nesmrzne i pucaju neki djelovi!.....ajd navedi neki razlog? cisto da poboljsam
Ivan_drifter:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 16 Ožujak, 2011, 23:17:56 ---Daj prodaj te svoje sf-ove sve i kupi si takvog novog jednog...kakav je u garaži... :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma dam ti ih sve samo za tvog?....moze????a dajjjjj plizz
Ivan_sf_2:
--- Citat: Ivan_drifter - 16 Ožujak, 2011, 23:34:47 ---ma dam ti ih sve samo za tvog?....moze????a dajjjjj plizz
--- Kraj citata ---
Ne velim da ti mog uzmeš nego tog kaj ti je u garaži sam boju pogledaj sve će ti bit jasno :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju