Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
motor mi dns skoro zakuho nisam 2 mj pogledo stanje vodde....sad moram vidit di ju gubi!!.....negdi na sitno curka!!....mozda do ove vodene....jer je varena...promjenit cu stavit cu staru s njegove stare masine a ovu cu na onog jer onom i onak kiler curi pa moram vodu naljevat prije kretanja!!....
moram rjesit i dns ler diznu posto je postopana...i nece na leru radit ivanM je maknuo feder i dobio kao duzi saraf i s tim dignio klipici i radi preko glavne dizne!!... i prelije mi lagano kad apgasam neznam zasto
znaci radi ceg bi moglo bit kad apgasa (pustim i dam gas) mi malo zalije??....previse igla dignuta?
Ivan_drifter:
slozen xenon tocnije sfusan jer mi je prenisko tuce jer je preraden na h7 na h4 brijem....tak da ono makar i ovak je milina ....stavljen 12 a i 4 u seriju...
i poseban prekidac..ma misim milina:D
Ivan_drifter:
eo dve slike! sta je frend sliko!...dns preraden far s h3 na h4...xenon odlicno svijetli i netrosi mi aku!:).....gorio mi je 5 sati juce u ugasenom skutu i nis
dns mi se tek aku ispraznio i to zato kaj sam iskljucio ovaj od 12a..tocnije ispala mi stopiica!!....
radi se uvjek jedno pitanje kad ide multivar jer idu i nes teze rolice ili kaj jer sad koda mi prevrtava oko 70 jer prije je do 80 ko iz sale sad dode do nekih 70 i navlaci se istina probo sam samo s dvojicom!!....
stop svitlo:D
moj avion i razbacana garaza, tu se vidi malo xenon:)....sutra bolje slikice mozda cak i veceras
Ivan_drifter:
i da promjenjem far prednji!!...nema vise onih cuflica od obrva ono ko od ljepila
i martinko OPRAO SAM SKUT:)))))
nepitajte s cim sam matirane maske mazo.....dizelom:D..hahhaha..odlicno ispalo:D
stjepan:
stavi u multivar 6 gr ide solidno..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju