Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (25/232) > >>

Ivan_drifter:
evo update....stavio drugi disk zadnji andlifto malo kocnicu i sad je ok!!
stavio kmh sat do 100 od sf1 lc...i sad idem do frenda i gledam motor ide punih 100 cak malo prode...nisam snimo jer je osvjetljenje jako lose na instrument tabli al sutra bi mogo ako stignem posto sam na zg meetu snimit jedan video ubrzanja-krajnja znaci od 0-100!!

Ivan_drifter:
evo da se ja javim da nebude da se nis neradi!!!...
bio u sub na meet-u purgera makar ga nisam zavrsio jer sam iso pomoc ivanM-u koji mi se jakooo ljepo oduzio po vec ko zna koji put!!
poklonio mi je polini zelene suste jer su se zute malosijeve sjebale s kvacilom kad se otopilo!!....POHVALE IVANM
i dao mi je "MULTIVAR" makar nigdje nepise al ajd. od starog piagia i stavili smo to gore sve isto samo sad radi susta puni opet 100 po satu i krece normalno!!

kroz par dana detaljno pranje moram samo negdi malo cocpit spreja nac.....da matirane maske pospricam jer su ogavne!!...najprljaviji skut na meetu bio!!

da i bio mi je puko nosac zadnjeg zmigavca ljevog ....to sam dns promjenio!! PRVA ZRTVA MEETA:)

napravio sam 150 km otprilike i odlicno je sve samo sto pijeeeeee ko smuk!!....
 ivanM mi je malo ler postelo s tim da je maknul onaj feder problem je zastopana ler dizna to cu kroz koji dan sredit!!

nek svi koji nisu bili na meetu zale!:)......

set up je sad:
trofi-6.5 bara kompresija
zx-udubljeni (ceka se pare za jace)
dell 19 as -airbox-red sponge
prosiren usis i prirubnica -seriska lamelica
cep uljne by hac
"Multivar piagio"
6.0 top preformances rolice
zelene polini suste
plavi centralni polini
i centrauto remen 17.5  sad bez sajbice

ivanm:
dobro je to.. kad zacvika kit onda 47.4 brušenje i opet gas.. imaš rms klipova za 170 kn u autokreši..
kaj se čudiš dal sam ti ovaj multivar

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 13 Ožujak, 2011, 21:49:04 ---dobro je to.. kad zacvika kit onda 47.4 brušenje i opet gas.. imaš rms klipova za 170 kn u autokreši..

--- Kraj citata ---
i dam karike izradit i busenje neg je 200 kn i to mi je 400 glave ...nekih
....cist solidno ma nek ovo drzi 7 tkm ...to je sezona
i meni dosta
onda na jesen opet rastepem i deneem novo ...polako cu skupit za to samo regu moram prvo

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 13 Ožujak, 2011, 21:49:04 ---dobro je to.. kad zacvika kit onda 47.4 brušenje i opet gas.. imaš rms klipova za 170 kn u autokreši..
kaj se čudiš dal sam ti ovaj multivar

--- Kraj citata ---
ivek ovo mi nisi dao!! dao si mi slican!!....cak ima par velikih razlika dns cu ga slikat moram sajbicu vratit nije mi dobro ovak...ima rupu!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju