Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Aprilia sr
WiNdFuCkEr_kc:
imao sam aeroxa sezonu i pol i s motorom sam full zadovoljan nikad se nista nije strgalo osim kaj sam mjenjal diisk plocice a isel je ko lud :happy6: prednost sr-a po meni bi bila udobnost sica naspram roxovog i polozaj zadnjeg vozaca jer na aeroxu suvozacima guzice otpadaju!!!!tak ak imas curu i ak ju mislis vozit odma kupi aeroxa,mozda ces ti imat manje posla :icon_thumright: :rock_:
edo haker:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 18 Veljača, 2011, 10:59:54 ---tak ak imas curu i ak ju mislis vozit odma kupi aeroxa,mozda ces ti imat manje posla :icon_thumright: :rock_:
--- Kraj citata ---
vis kak covjek na sve razmislja... i moja mi je sve zivo po spisku kad sam reko da ce na tvrdom sjedit :-D to je jedan od vecih razloga zasto sam uzeo sr :-D jer kud ja tud i ona hahahhaha
neven92:
--- Citat: edo haker - 18 Veljača, 2011, 13:40:15 ---vis kak covjek na sve razmislja... i moja mi je sve zivo po spisku kad sam reko da ce na tvrdom sjedit :-D to je jedan od vecih razloga zasto sam uzeo sr :-D jer kud ja tud i ona hahahhaha
--- Kraj citata ---
ovo ti nije trebalo :toothy12: :toothy12: :toothy12:
aprilia area 51:
ja sam imo oba dva...tj imo sam sr-a a sad trenutno imam aeroxa...
i u svakom pogledu bi prije ponovno sr-a nego aeroxa...
udobniji je bolje vozne karakteristike i sve...izged ajde tu liepi su oba...
ali sr je odlican motor ja sam imo onaj sa suzuku morini lc masino karb verzija...i imo base set up...i ot je bio motor kao zvono...bas mi ga je zao
wonderkid:
aprilia sr nova
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju