Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs Aprilia sr
dino895:
Ma znam da to je i jedini problem...nekako mise sviđa ova sr-ka novi model...i izgleda mi dosta veli...šta kažete ostali :happy6:
Drnda:
meni osobno udobna , i natrag je udobna, to mislim na novu, stara je naprijed otprilike ista po udobnosti kao nova, a za nazad nezz nisam nikom dao da me vozi, ali kad pogledam natrag sic, nebih rekao bas da je udobno... barem na 50 ccm...
ali kad pogledas 50 ccm ti je lose ako cesto vozis s suvozacem ili po brdu...
iako ako vec uzimas 50 ccm ja bi ti preporucio novu srku jer ima dosta bolja svjetla i kocnice...
_r0bi_:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Veljača, 2011, 00:09:41 ---iako ako vec uzimas 50 ccm ja bi ti preporucio novu srku jer ima dosta bolja svjetla i kocnice...
--- Kraj citata ---
...e bas to i piaggio agregat naravno,dobitna kombinacija :laughing7: :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
SR minarelli
edo haker:
a gle ja sam vozio i jedan i drugi sad imam sr-a a vozio sam cesto aerox-a
rox ima drugacije teziste nego sr pa kod zavoja cini mi se da je rox laksi za bacit ... naravno u oba slucaja fali snage ako su serijski :-d
srka ima teziste malo vise pa kao da zahtjeva vecu brzinu ali da je udobna je ...ali to je moje misljenje ,
oboje imaju iste specifikacije mislim da je i kilaza samog skuta u 5 kila plus za sr, 2 diska , vodeno hladenje , mislim da bi pia masina malo vise u krajnju isla serijska zbog vecih polutki ali sve se to za sicu da sredit
za udobnost dajem prednost srki
za vozne osobine roxu
djelovi su ti lako nabavljivi u oba slucaja... e i da .. plastike se lakse skidaju na roxu nego na srki :-D barem staroj...psovao sam sve zivo dok sam plastike volana vracao na sr-u :-D malo je nagurano :-D
meni osobno na roxu smetaju ona krilca iznad nogu vozaca...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju