Općenito > Propisi

vožnja skutera od 180 a imaš vozačku do 125

<< < (8/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: Žiža - 14 Srpanj, 2011, 19:29:41 ---a šta ako je motor regan na 50ccm a ispod guzice 180? uredno regan na 50, sa retrovizorima, kaciga i držanja ograničenja

--- Kraj citata ---

Sve u redu dok policija ne posumnja pa te stavi na izvanredni tehnicki.
Jos ako se to desi kad imas sudar, uz kaznu ces morat platit i stetu koju napravis (ako si kriv za sudar, naravno)

Žiža:
pa to ako posumnjaju onda neznam, kraljevi su

pralas:

--- Citat: Žiža - 14 Srpanj, 2011, 20:17:58 ---pa to ako posumnjaju onda neznam, kraljevi su

--- Kraj citata ---
nisu oni glupi koliko ti mislis da jesu,pogotovi murijaci na motoru ;)
osim sto je blok duplo veci nego od 50ccm ::)

Cobra:
Znam lika koji je vozio SP180 nanovo slozen ofarban sve,nije imao polozeno,policajac isao s namjerom da ga zaustavi ovaj po gasu od straha,lijepo usljedila potjera decko ni 5 ni 6 SPa roknuo u šumu sve otislo kvragu u komade al je on uhvatio šprint i pobjego.  :icon_biggrin: Drugi dan murija na vrata i urucuje cestitku od 15tkn i oduzeta vozacka.

Polozis taj A2 i vozis se na miru tih 5000kn ili koliko vec sto ces dat za polaganje je puno jeftinije od skupljanja kazni i tjeranja po sudovima. :hello:

Ivan46:
Zato ja imam ljepo A2 polozenu kategoriju,a vozim motor od 70cca :'(,ali ako bog da zdravlja i para slijedece godine ide masina od 180 ili kupujem sp180,ili rs150. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju