Općenito > Propisi

vožnja skutera od 180 a imaš vozačku do 125

<< < (5/9) > >>

vanjossi:

--- Citat: Mani_93 - 15 Veljača, 2011, 21:48:15 ---pa tako ču napraviti ali ako pokaže lizajku e onda po gasu pa biježi di te put vodi što bliže šumici

--- Kraj citata ---
daj polozi  :icon_thumright:

cona_rab:
dao sam mu savjet u skladu sa onime što će i on uradit,makar ja znam da je bolje položit pa si miran
ali ja čekam da navršim 24 pa da odmah riješim A kategoriju,a ovako bi trebao polagat za A2 i dat oko 3000kn pa nakon dvije godine opet 3000 za A

Mani_93:
a možda i položim vidit ču poslje ljeta kako ču biti sa lovom jer mislim prvo položiti za auto pa ako mi ne ostane puno para uzmem nešto jeftino 180 ili 200 a ako se nađe više jer mi misle moji pomoči sa lovom e onda se položi i za veči motor :D

kilezg:

--- Citat: cona_rab - 15 Veljača, 2011, 21:44:52 ---ja doslovno svaki dan vozim sr 150,a imam samo za auto položeno,ali imam regististraciju,i uvijek kacigu na glavi,i prođem pored policijske patrole i oni me ne zaustavljaju jer jednostavno nemaju razloga da me zaustave,tako da kacigu na glavu registraciju iza i bez divljanja i onda možeš bit miran  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako je, situacija kod mene je veoma slicna. u pitanju je 180 sp, retraći na motoru, tablica na mjestu, kaciga ... kraj ljeta, jesen ... 6 soma km sam preso sto po gradu, sto u krugu zg-a od 100tinjak km. nikad problema za kategoriju, imam samo B, nisu me zaustavljali jer vide uredan motor i naravno, nisam divljao sto je jako bitno.

jos sam u zg di sve vrvi od policije na motorima. susretao sam se s njima na prometnicama ... kraj mene su znali stajat na semaforima i nikad nista sve pet. zasto mi se neda ic polagat? zato sto mi nema smisla davat 2-3 soma kuna za vozačku do 250 ccm i 32 kW (a1 ili a2, neznam koja je to) jer cu za manje od 2 godine navrsit 24 i mogu polagat za A.

cona_rab:

--- Citat: kilezg - 15 Veljača, 2011, 21:55:35 ---tako je, situacija kod mene je veoma slicna. u pitanju je 180 sp, retraći na motoru, tablica na mjestu, kaciga ... kraj ljeta, jesen ... 6 soma km sam preso. nikad problema za kategoriju, imam samo B, nisu me zaustavljali jer vide uredan motor i naravno, nisam divljao sto je jako bitno.

jos sam u zg di sve vrvi od policije na motorima. susretao sam se s njima na prometnicama ... kraj mene su znali stajat na semaforima i nikad nista sve pet. zasto mi se neda ic polagat? zato sto mi nema smisla davat 2-3 soma kuna za vozačku do 250 ccm i 32 kW (a1 ili a2, neznam koja je to) jer cu za manje od 2 godine navrsit 24 i mogu polagat za A.

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju