Općenito > Propisi
vožnja skutera od 180 a imaš vozačku do 125
vanjossi:
--- Citat: Mani_93 - 15 Veljača, 2011, 21:41:42 ---a znam da 180 2t su dosta trošene mašine pa je zajebancija za kupnju jer te mogu sjebati ali ako gledam vxr 200 4t e to se ne mora toliko paziti bitna samo kilometraža
--- Kraj citata ---
sve se mora paziti i servisirati :laughing7:
ici cu ja s tobom kad budes kuuvao skuter bet beda :icon_thumright:
cona_rab:
ja doslovno svaki dan vozim sr 150,a imam samo za auto položeno,ali imam regististraciju,i uvijek kacigu na glavi,i prođem pored policijske patrole i oni me ne zaustavljaju jer jednostavno nemaju razloga da me zaustave,tako da kacigu na glavu registraciju iza i bez divljanja i onda možeš bit miran :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: cona_rab - 15 Veljača, 2011, 21:44:52 ---ja doslovno svaki dan vozim sr 150,a imam samo za auto položeno,ali imam regististraciju,i uvijek kacigu na glavi,i prođem pored policijske patrole i oni me ne zaustavljaju jer jednostavno nemaju razloga da me zaustave,tako da kacigu na glavu registraciju iza i bez divljanja i onda možeš bit miran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo ti i nije bas neki savjet, moze se dogoditi u rutinskoj kontroli da te pita vozacku sta ces onda? vozio sam i ja 3 godine bez vozacke, pa sad vidim koliko sam bio pametan
Mani_93:
pa tako ču napraviti ali ako pokaže lizajku e onda po gasu pa biježi di te put vodi što bliže šumici
efz:
--- Citat: cona_rab - 15 Veljača, 2011, 21:44:52 ---ja doslovno svaki dan vozim sr 150,a imam samo za auto položeno,ali imam regististraciju,i uvijek kacigu na glavi,i prođem pored policijske patrole i oni me ne zaustavljaju jer jednostavno nemaju razloga da me zaustave,tako da kacigu na glavu registraciju iza i bez divljanja i onda možeš bit miran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sve do jednom, i onda se tuces po glavi zasto nisi polozio nego sada bacas novac u drzavni proracun koji si mogo iskoristit za vozacku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju