Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Kako skuterom pobeci od policije

<< < (9/20) > >>

..::IVKULJA::..:

--- Citat: ivan pralas - 15 Veljača, 2011, 15:20:22 ---a gle,ako nemas rege,imas nabuđeni skut i jos neki slucajem da nemas vozacku isplati se krenuti bjezati ali ako te uhvati malo je reci da si najebao :laughing7:
da napravim prekrsaj nema sanse da bi isao bjezati,lijepo dobijem dobrotvorni rad,odradim to i ajmo dalje...
al vec da neam regu i vozacku i da su murijaci u autu krenio bi bjezati i garantiram 80% da bi zbrisao ali uvijek postoji onih 20% :laughing7:

--- Kraj citata ---

za 4,5 godina ćeš drugačije razmišljati. nereganim motorom i bez vozačke nemaš šta tražiti na javnoj površini

pralas:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Veljača, 2011, 06:46:23 ---za 4,5 godina ćeš drugačije razmišljati. nereganim motorom i bez vozačke nemaš šta tražiti na javnoj površini

--- Kraj citata ---
znm,to sam vec sada shvatio kada sam ajmo reci polozio za a1(jos mi ostalo par sati voznje)
i uopce nezz koji kur*c mi je bio da sam se vozio a nisam bio svjestan posljedica sta se moglo dogoditi,ali dobro mladost-ludost...

robert:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Veljača, 2011, 06:46:23 ---za 4,5 godina ćeš drugačije razmišljati. nereganim motorom i bez vozačke nemaš šta tražiti na javnoj površini

--- Kraj citata ---
točno to  :icon_thumright:

svbeljan:

--- Citat: SPecial - 21 Veljača, 2011, 03:53:38 ---
Hh,apsolutna vlast drzavi,bogatunima,lopovima i debilima koji se svađaju u saboru kao mala djeca u vrticu.
Ja volim red i disciplinu,ali ovo ne valja. Pravo je pitanje,pored povecanja kazni,tko ce im stati,vise mi se isplati kupiti jaci motor i bjezati.

--- Kraj citata ---
ti se ne javljaj pijanac jedan

Treba si kupit konja i po malo
bar ne troši puno

SPecial:

--- Citat: svbeljan - 22 Veljača, 2011, 23:12:06 ---ti se ne javljaj pijanac jedan

Treba si kupit konja i po malo
bar ne troši puno

--- Kraj citata ---

Zar je i do tebe doslo? hahhaah.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju