Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Kako skuterom pobeci od policije
BilyPiton:
daj mi reci ovo stave kaznu za vozačku 30 000kn i onda neko se vozi i čope ga i od kud će to država naplatit si kad je u hrv plaća prosječna 4tkn
Faba:
--- Citat: BilyPiton - 19 Veljača, 2011, 23:03:51 ---daj mi reci ovo stave kaznu za vozačku 30 000kn i onda neko se vozi i čope ga i od kud će to država naplatit si kad je u hrv plaća prosječna 4tkn
--- Kraj citata ---
lokalne price
who cares
robert:
--- Citat: BilyPiton - 19 Veljača, 2011, 23:03:51 ---daj mi reci ovo stave kaznu za vozačku 30 000kn i onda neko se vozi i čope ga i od kud će to država naplatit si kad je u hrv plaća prosječna 4tkn
--- Kraj citata ---
prisilni rad, zapljenit sve šta ima i naplatit kaznu!
robert:
e da, postoje li još gradske toplane koje rade na kruto gorivo?
mislim ako crknu na robijanju nek bar zagriju par litara vode a pepeo koji ostane za zimsku službu (pomješat sa soli i pjeskom)!
SPecial:
--- Citat: robert - 19 Veljača, 2011, 23:17:30 ---prisilni rad, zapljenit sve šta ima i naplatit kaznu!
--- Kraj citata ---
Hh,apsolutna vlast drzavi,bogatunima,lopovima i debilima koji se svađaju u saboru kao mala djeca u vrticu.
Ja volim red i disciplinu,ali ovo ne valja. Pravo je pitanje,pored povecanja kazni,tko ce im stati,vise mi se isplati kupiti jaci motor i bjezati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju