Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
t-shirt i naljepnica - narudzbe
mrcina:
ovako ja mislim da bi trebalo eladiu olakšati sve ovo oko majica te da se nebi desilo kao zadnji put dati lovu ili poslati lovu za majicu - ako imaš love i pošalješ ju eladiu dobiješ maju 100% a ako naručiš a nemaš love to je problem.
zato je bolja ova prva solucija.
majice sa sitotiskom dođu dost i zato treba prvo napraviti popis , poslati novce , i tek onda naručiti majice.
ja sam za to da se uz majice nabave te jaknice sa kapuljačom ako ih nema ovaj koji radi sitotisak u ponudi ali uz njih bi mogli a to je samo moj prijedlog neki kožnjak kao spitfajerica ili čak i spitfajerica ili avijatičarska jakna pa da to imamo i kao reklamu kad smo u gradu i kad je hladno.
načuo sam da su kožnjaci u china townu na zagrebačkoj cesti povoljni oko 70kn komad e sad kad bi se skupilo stotinjak ljudi možda bi uspjeli i spustiti cijenu, treba provijeriti to kao i kvalitetu kožnjaka a ako nezadovolje možda avijatičarske jakne koje su ok jer ja imam jednu i mogu reči da je super jakna ali nije iz kine.
Ivan_drifter:
posto su naljke eladio i kolko ih imas i koje... :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: marko_AeRoX - 17 Rujan, 2010, 07:53:49 ---mozda bi se mogao smanjiti trosak... ako opicimo otraga natpis onaj koji je i na majici s kratkim rukavima i naprijed stavimo onak u lijevo (di su grbovi inace) "MS"... sve bijelim slovima na crne majice... trosak smanjen, a majice imaju efekt... da vidis kad dođu piconi ispitivati kaj znaci MS... (a ti joj lagano odgovoris, mecem sigurno :toothy3: )
--- Kraj citata ---
treba bit logo svakak jer je predobar.
s tim budeš smanjil trošak za nekih 50 kn a majica nebude ni sluga ovoj s kratkim rukavima..
ovaj kaj veli mrcina za jakne itd isto nie loše,sam kaj to košta puno puno više...
ja sam za da se uplati lova dok se vidi kolko bi koštala ta majica i kolko tisak.
malaguti:
spominjete jakne a to bi bio trosak i neznam tko bi nosio takvu obicnu jaknu preko zime,ja ne sjedam na skuter bez moto jakne sa stitnicima pa bi onda bilo dobro da sa naprave prisivke sa logom pa da svi koji zele stavljaju prisivke na svoje jakne,to je isplativije i svakako kvalitetnije od one "naljepnice"
ja sam za prisivke :icon_thumright:
steeef:
i odosmo u širine i dubine :D
maje su prioritet,ovo sve je tak i sve skuplje..
ja osobno nebi nosil ni spitku ni bilo kaj kožno,majica s kapuljačom,tj frutka i toe to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju