Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
t-shirt i naljepnica - narudzbe
eladio:
ma nije frka,
vjerujem da je izbor majica (vidim da ove s kapuljacom su vam interesantne) postoji, i to ne smatram problemom..
ako imate zelju za nekom promjenom oko teskta i sl.., i to je moguce, iako su svi bili izrazito zadovoljni sa zadnjima, i to ja u biti nebi nesto mjenjao..
ako se skupi odredjeni broj narudzbi, riskirat cu i uci cu u neku vecu narudzbu, a pred samu narudzbu cu traziti potvrdu svih koji zele da tocno vidim na cemu sam i to je to..
stoga tko zeli maju nek se javi ili neka pokaze interes ako ga uistinu ima, i neka jos malo razmisli, a ja cu jos vidjet i za druge modele , za koje cemo nadam se tjekom sljedeceg tjedna dobiti vise informacija :laughing7:
malaguti:
moj savjet je da se prvo ovdje dogovori sve oko narudbe a prije samog narucivanja da svi uplate novce,ne kazem da neki zele zaj*** tebe ili nekog tako da se jave sa narudbom i onda nemaju novca za platit nego jednostavno je kriza i u zadnji cas izleti ne planirani trosak tako da netko nemoze uzeti majicu i onda ti moras iz svog novcanika placati,ja sam istu stvar probao organizirati na jednom forumu i nije uspjelo tako da znam da nije to bas lako,sreca pa sam sve zaustavio na vrijeme...
a isto tako vjerujem da nitko nebi imao nista protiv da prije uplati novac za majicu+postarinu,nema straha da ces ti ili mrcina ili netko trecu uzeti njihov novac
a ovako bi islo puno jednostavnije,dobijes novac od svih,narucis,podignes i onda uvalis mrcini da salje jednom po jednom clanu :laughing9:
eladio:
vec sam dva puta ovo sve organizirao,
prvi put nisam bio zadovoljan kvalitetom
drugi put je sve bilo ok, imao sam i nesto novaca pa nije bila frka zbog otkazivanja :toothy3:
nastavit cemo u tom ritmu, nemam namjeru previse kemijati oko toga ..a nije mene ni lako zeznut , predugo sam u tim vodama :toothy3:
za pocetak neka se skupe neke narudzbe, i to je najbitnije evenutalno ideje, pa cemo vidjeti dalje..
do finalne narudzbe ima jos dosrta mi se cini, stoga nema zurbe :frajer:
steeef:
ja sam definitivno za za crnu fruit of the loom maju sa kapuljačom i tobolcem ;D
i da bude isto ko i kratki rukav,napred adresa foruma napisana ko i na prošloj maji i isto onak na leđima onaj logo
sing mi in :icon_thumright:
marko_AeRoX:
mozda bi se mogao smanjiti trosak... ako opicimo otraga natpis onaj koji je i na majici s kratkim rukavima i naprijed stavimo onak u lijevo (di su grbovi inace) "MS"... sve bijelim slovima na crne majice... trosak smanjen, a majice imaju efekt... da vidis kad dođu piconi ispitivati kaj znaci MS... (a ti joj lagano odgovoris, mecem sigurno :toothy3: )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju