Općenito > Propisi

registracija motora..

<< < (3/3)

cosa_wp:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Veljača, 2011, 11:11:41 ---Odes sa odjavljenom prometnom dozvolom, knjizicom vozila, kupoprodajnim ugovorom i osobnom iskaznicom na tehnicki gdje obavis tehnicki i registraciju, izvadis nove dozvole, odes s njima na MUP da ti ih ovjere i vratis se nazad na tehnicki po tablicu koja te tamo ceka

A cijena ovisi o tome koji je motor u pitanju (kubikaza), u kojem mjestu u HR ga osiguravas i da li imas bonusa sa prijasnjih osiguranja

--- Kraj citata ---

sta ako ne moram motor vozit na tehnicki jer je novi odnosno 2. rega? samo izvadim dozvole u tehnickom pa s njima u mup i onda nazad na tehnicki po tablicu ili?

stipe:
ne nego odmah na mup, tamo ti sve izdaju...

stipe:

--- Citat: vktr - 16 Veljača, 2011, 23:04:33 ---izgubio ju a nekak mi se ne da vadit drugu

--- Kraj citata ---

a dalo ti se ili ne, kad tad ces je morati izvaditi, tako da bolje prije nego kasnije...

3alfa3:

--- Citat: vktr - 16 Veljača, 2011, 23:04:33 ---a kaj baš moram imat osobnu kod registracije?  izgubio ju a nekak mi se ne da vadit drugu
njima u biti treba moj jmbg i oib?, to dvoje znam, a identificiraju me s vozačke..,  ili im baš treba i broj osobne?

--- Kraj citata ---

Moras imat osobnu ili putovnicu.

Cak kod obicnog tehnickog bez osiguravanja moras imat osobnu vlasnika. Znam, jer staroj idem radit tehnicki kad dodje vrijeme i uvijek moram imat i svoju i njenu osobnu

Tino vxr:
ja imam vxr-a i nova registracija + tehnički + osiguranje me došlo cca 1400 kn...prepostavljam da za 125 ccm dođe manje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju