Općenito > Propisi
registracija motora..
1995:
npr da kupim neki motor koji je odjavljen.. koliko bi me kostalo da ga idem registrirat na novu tabicu, tehnicki pregled i ostalo??
3alfa3:
Odes sa odjavljenom prometnom dozvolom, knjizicom vozila, kupoprodajnim ugovorom i osobnom iskaznicom na tehnicki gdje obavis tehnicki i registraciju, izvadis nove dozvole, odes s njima na MUP da ti ih ovjere i vratis se nazad na tehnicki po tablicu koja te tamo ceka
A cijena ovisi o tome koji je motor u pitanju (kubikaza), u kojem mjestu u HR ga osiguravas i da li imas bonusa sa prijasnjih osiguranja
1995:
kubikaza je 125.. a sada di cu ga osigurat nemam pojma..
stjepko007:
--- Citat: 1995 - 15 Veljača, 2011, 12:13:13 ---kubikaza je 125.. a sada di cu ga osigurat nemam pojma..
--- Kraj citata ---
imam apriliu sr 150 u istoj poziciji kao i ti,isao pitati
700kn tehnicki sa svime + 435kn tak nest osiguranje.... za tebe osiguranje malo manje zbog kubikaze ili jednako nezz tocno...
ali racunaj si oko 1200kn
u tehnicki ide u tih 700kn nove table,knjizice pregled i sve sta spada...
1995:
ok. znaci sve skupa oko 2300 kn.. a da vas pitam.. mogu li ja biti vlasnik nekog motora ili skutera ako namam polozeni vozacki ispit.. ( da pise moje ime i prezime u knjizici vozila.. i da sastavim kupoprodajni ugovor koji glasi na moje ime..??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju