Općenito > Generalno o skuterima

Što da kupim Lunu ili Pedu

<< < (4/8) > >>

Patrick_thedriver:
 ee tnx hvala vam dečki onda je definitivno Luna SpeedJet najbolja solucija ... samo imam još jedno pitanje .. bi li se za tak nekih 9 k moglo kupit dobar Nrg ili SR -ka ?? ne previše star .. kod kupovine polovnog me strah da ne kupim mačka u vreči :) imate kakve pridedloge i iskustva za preporučit mi ??

Rox-Rab:

--- Citat: Patrick_thedriver - 15 Veljača, 2011, 19:18:48 --- ee tnx hvala vam dečki onda je definitivno Luna SpeedJet najbolja solucija ... samo imam još jedno pitanje .. bi li se za tak nekih 9 k moglo kupit dobar Nrg ili SR -ka ?? ne previše star .. kod kupovine polovnog me strah da ne kupim mačka u vreči :) imate kakve pridedloge i iskustva za preporučit mi ??

--- Kraj citata ---

tu na forumu za 9k mozes nac 125ccm i bolje, a 50ccm za 9k da ne govorim koliko ih ima tu na forumu u tip-top stanju... prije par dana je netko prodavo skoro nov skut za 8-9k

Iwo SR Tuono:
alfa je svoj NRG dao za oko 1k€ ja mislim, a još bolje složenog na forumu nisam vidio

Patrick_thedriver:
Rox - Rab :  bi ja kupio od 125 ccm ali neda mi se polagati vozaćki :)

Iwo : ee a prodaje taj alfa još toga NRG-a ili ga je već prodao ?

robert:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Veljača, 2011, 19:32:06 ---alfa je svoj NRG dao za oko 1k€ ja mislim, a još bolje složenog na forumu nisam vidio

--- Kraj citata ---
alfin nrg je bio jedinstven. na njemu nije bilo prašine ili čega drugog a karike i klipovi mjenjani na prvi sumnjiv zvuk.
skuter je bio kao iz salona!

prodan je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju