Općenito > Generalno o skuterima
Što da kupim Lunu ili Pedu
ivanm:
ak je od 1. -2. vlasnika i nema puno km i staro može bit dobro al ak je promjenilo vlasnika ak se padalo, loše slagalo itd, onda ne vredi niš... imam jednog doma takvog pa sad gazda kuka kaj je to kupio... ama baš ništa na skuteru nije ispravno..
chupa206:
--- Citat: ivanm - 17 Veljača, 2011, 12:25:50 ---ak je od 1. -2. vlasnika i nema puno km i staro može bit dobro al ak je promjenilo vlasnika ak se padalo, loše slagalo itd, onda ne vredi niš... imam jednog doma takvog pa sad gazda kuka kaj je to kupio... ama baš ništa na skuteru nije ispravno..
--- Kraj citata ---
da, ako je od 1. ili 2. ... jer ima po oglasnicima skutere 2003+ godište pa 4 vlasnika... i sve ovisi dal se skuter održaval i sevisiral...
wonderkid:
--- Citat: chupa206 - 17 Veljača, 2011, 12:07:24 ---novo je novo... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a dali valjda sto je novo ako je boatian ili silverston,ne nevalja,nije sve sto je novo usto i kvalitetno
--- Citat: Patrick_thedriver - 16 Veljača, 2011, 20:33:16 ---bi li mi mogli pomoći nači neki nrg , ili sr-ku tak do 8,9 k okolica vž ak nije problem.. ja baš nemam vremena .. bio bi vam jako zahvalan : :help:
--- Kraj citata ---
ako mozes na forum tu onda si mozes nac i skut
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju