Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobro da.. ali opet.. dali bi dobro kocilo i sa uljem ... npr. 15w40 :icon_scratch (to je prijateljevo pitanje ... )
kojih
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
kod nekih magurinih kocnica
razlika je u vrijanju tocnije podrzavanju tmeerature izmedu uka i OBICNOG NEKOG ULJA TIPA 15W40 I TAKO TOG.. i zato kazu da svake 2 godine se treba mjenjat uka ulje u kocionom sistemu....i na autima na tehnickom najvise ljudi pada radi tog!!! isto tako postoji i razlika izmedu uka3 uka 4 i ferodo tekucine za kocnice!! jer s ininim mos se komotno normalno vozit al nemos relli vozit jer puno prije vrije!!
mjenja se svake dvije godine jer mu pada točka vrenja zbog tog što je tekućina za kočnice higroskopna tj veže vlagu iz zraka za sebe i što je ulje starije manja mu je točka vrenja a s druge strane zbog istog razloga se tekućina za kočnice dodaje ili mjenja iz hermetički zatvorene boce jel ulje koje stoji dugo vani također veže vlagu i ti misliš da je novo a zapravo ima nižu točku vrenja nego što ti misliš da ima i zato ljudi ostaju bze kočnica ili doživljavaju probleme s istima
ako se otvori, trebalo bi ga u roku 2 godine potrošiti ali da ću od pola litre 3/4 baciti, neću
ja kociono mjenjam samo kad pocrni...to je ista stvar ko sa motornim??
vidim da se spominju dva naziva, kociono ulje i kociona tekucina... stvar je u tome da kociona tekucina uopce nije ulje i mijenja se nakon odredjenog perioda kojeg propisuje proizvodjac ili kad se osjeti da je kocnica tvrda i teze blokira..
No Shit, Sherlock
danas sam u novog runnera sasuo 2.5 deci... malo isprao sistem i odzračio, dečko ima para pa nije bilo bed uzeo onaj agip brake fluid. dot 4.. čak ne grize ruke tak ko ina i tutela..
koje god kupim u dućanu je dot 4