Općenito > Propisi
prometna-problem sa policijom i osiguranjem
3alfa3:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Veljača, 2011, 20:49:42 ---Ovo mi je pouka da više nikad ništa ne osiguram u Eurohercu,ovo je drugi put da su me oštetili
--- Kraj citata ---
Tebi isplacuje stetu osiguranje koje ima ovaj ko te lupio. Tvoje osiguranje s tim nema veze.
A za ozlijede, ako nisi isti ili slijedeci dan bio kod doktora i imas dokumentaciju, bojim se da nista od toga.
Al svu stetu bi morao naplatit od osiguranja ovog ko te lupio.
Kakvi busevi, jesu oni normalni? Pa taman da te i bus nabio, nigdje ne pise da on smije koristit 2 prometne trake istovremeno. Ako ih koristi i napravi sudar - snosi stetu.
igor.sb:
mora da su obojca u eurohercu :zubo:
..::IVKULJA::..:
a slučaj je čist ko suza hebemti ovu pravnu državu.pa lik em što je kriv tu je i naduvao 1,5 promila. najgore od svega jeste što će stara sad izgubit posao koji je tražila 2 godine, stari je osto na 3mj bez vozačke isto zahvaljujući pravnoj državi i njega moram odvest ponedjeljkom na posao u vukovar pa otić u petak po njega kad sam gotov sa faksom.. kao moguća rješenja vidim u prodaju motora ili nek servis kaže kolko auto vrijedi te mi isplate razliku za koju ću kupit golfa keca,a preko suda ću izganjat pare pa kad bude bolja situacija uzet novi auto
..::IVKULJA::..:
igore,kad sam imao prometnu sa proslim motorom išao sam u euroherc jer smo oboje bili tamo osigurani. jbg njima je u interesu da ne isplate puno love,a o tom sam ti pričao danas na kavi kako je završilo
cona_rab:
očito ti ništa drugo ne preostaje nego sud i žalba na riješenje,samo dok ti se ta žalba uvaži proć će pun kur#c vremena,jer sam se i ja bio žalio kad sam ima prometnu preko odvjetnika i sad se to povlači po sudu više od godinu dana,i to ti je brzina hrvatskog pravosuđa :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju