Općenito > Propisi

prometna-problem sa policijom i osiguranjem

<< < (3/4) > >>

Edy46:

--- Citat: igor.sb - 14 Veljača, 2011, 22:17:24 ---mora da su obojca u eurohercu :zubo:

--- Kraj citata ---

da i ja si mislim to i sad ovima tesko isplatit punu stetu pa su nakenjali svega i svacega a za pravosude u hr jedna poruka  :tstnd: :fingerr:

Bruno16:
bio to autobus ili kamion to je nebitno....on ima pravo na kretanje jednom prometnom trakom....ako je euroherc u pitanju tu imam samo losa iskustva....stisni ih preko suda nema ti druge....

3alfa3:

--- Citat: Bruno16 - 23 Veljača, 2011, 10:48:49 ---ako je euroherc u pitanju tu imam samo losa iskustva....

--- Kraj citata ---

Uvijek su mi govorili da je to tako.

Sve dok prije 2-3 godine nisam imao sudar sa covjekom koji je tamo osiguran. Nisam zvao muriju nego smo otisli drugi dana u Euroherc na procjenu i nakon tjedan dana dobio ponudu u gotovini koju sam prihvatio. RAdilo se od nekih 3500kn, a steta je bila probusena zadnja guma i potrgan nosac zadnjeg branika na bocnom dijelu.

Gume sam zadnje nove kupio, a nosac sam popravio u par minuta. Lakiranje nije bilo potrebno niti je ista bilo spigano na autu.

Eto, 700kn sam potrosio, ali sam dobio nove gume otraga, a 2800kn spremio u djep

Bruno16:
meni je ocu izgorio teret na kamionu i pola kamiona i nisu zeljezi isplatit stetu jer kao zadnja rata osiguranja nije bila placena....i naravno na sudu su morali sve platit jel polica osiguranja je ugovor te nije bitno jel naplacena ili nije......a drugi put se materina prijateljica zabila u stup sa autom i nije zvala policiju jer nema 2.ostecene osobe...na prvi tren su je odbili ali opet je odvjetnik odigrao ulogu i clio je napravljen kao novi

3alfa3:

--- Citat: Bruno16 - 23 Veljača, 2011, 11:24:26 ---meni je ocu izgorio teret na kamionu i pola kamiona i nisu zeljezi isplatit stetu jer kao zadnja rata osiguranja nije bila placena....i naravno na sudu su morali sve platit jel polica osiguranja je ugovor te nije bitno jel naplacena ili nije......a drugi put se materina prijateljica zabila u stup sa autom i nije zvala policiju jer nema 2.ostecene osobe...na prvi tren su je odbili ali opet je odvjetnik odigrao ulogu i clio je napravljen kao novi

--- Kraj citata ---

Ocito im se zbog malih steta neda zajebavat pa ih isplacuju, a kad trebaju dosta novaca dat, onda je problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju