Ostalo > Motocikli

honda cbr 125 ili...???

<< < (6/14) > >>

1995:
koja je razilka u okretajima kod 2-taktnog i 4- taktnog.. koliko sam ja zamjetio mislim da su pribline..

mopsy58:

--- Citat: vanjossi - 13 Veljača, 2011, 16:14:02 ---ako mu je 1995 godiste, onda mu je i bolje nesto slabije da vozi, al svi ti 4t 125 "sportive" su dobre za naucit šaltat brzine, kad napuni 18 A2 i i vozi sta hoces

nisam mislio RS-a zbog nekog ganjanja, nego te 4t sportive su isti cilindri kao na 4t skuterima, konkretno tvoj derbi ima isti cilindar kao i st125

85-90 možeš voziti i RS isto  :icon_thumright:
gledao sam na aprilinoj stranici potrošnja RS-a 5.5 l

kad sam polagao za A2 vozio sam yamahu ibro(ybr) 250 isto nije neka sreća

--- Kraj citata ---

s ovim se u potpunosti slazem...a i sta rs nema nesto vecu potrosnju..jer npr.4t je oko 4-4.5 l...

vanjossi:
ima vjerovatno al kad bi se vozilo kao i derbija bila bi oko 6

ja nevjerujem bas puno tim tvornickim podatcima, sve to ovisi o stilu vožnje

meni se jako sviđa taj novi derbi al da je barem postoji i nesto jača izvedba agregata

pralas:
bolje da za pocetak uzmes nesto 4t kao yzf-r 125,jel rs ide kao kuga i ako ti je stalo do zivota onda se strpi jos malo,prvo nauci na slabijem i onda nesto jace...
iako je meni iskreno glupo uzimati i yamahu,jer ti dode neki pia/mina agregat sa base setupom i ti nemas sanse :dontknow:
na tebi je da odlucis...

Dugi:
Sve je to pet kaj pišete oko brzine i toga. Al zkj svi mislite da čovjek kupuje motor za ganjanje i kurčenje s brzinom  :dontknow: Možda dečku treba motor Kuća-poso-Kuća-škola xD a ne nekaj s čim će se rejsat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju