Ostalo > Motocikli
honda cbr 125 ili...???
1995:
kako mogu vozit SR 125 koja ima 24 ili koliko vec KW a A1 kategorija dopusta samo 11KW..????
istipa622:
--- Citat: 1995 - 13 Veljača, 2011, 15:44:31 ---kako mogu vozit RS 125 koja ima 24 ili koliko vec KW a A1 kategorija dopusta samo 11KW..????
--- Kraj citata ---
ako u knjižici vozila piše 11 kw sve ostalo nije važno....
isto kako imas husaberga sa 7 kw u knjižici a u stvarnosti 70 konja :happy6:
mopsy58:
--- Citat: vanjossi - 13 Veljača, 2011, 15:39:32 ---moze se voziti RS sa A1
vozis derbija a pored tebe vozi vx, meni je to smiješno
--- Kraj citata ---
a je znam...al ja zelim brzinca,imam a1...i ok znam da se moze vozit i 2t ali meni ne treba 2t kad ga necu ni voziti kako se ti motori voze...oni su za jurnjavu a ja se u prosjeku vozim...80-95...nekad ga potegnem do kud ide,al ne stalno...
neda mi se svako malo servis,mjenjaj ovo,ono...a i puno manje trosi..
tako da svaki motor ima svog kupca..meni je 4t taman...a koliko vidim i decko oce 4t stoga svako ima svoj izbor...
vanjossi:
ako mu je 1995 godiste, onda mu je i bolje nesto slabije da vozi, al svi ti 4t 125 "sportive" su dobre za naucit šaltat brzine, kad napuni 18 A2 i i vozi sta hoces
nisam mislio RS-a zbog nekog ganjanja, nego te 4t sportive su isti cilindri kao na 4t skuterima, konkretno tvoj derbi ima isti cilindar kao i st125
85-90 možeš voziti i RS isto :icon_thumright:
gledao sam na aprilinoj stranici potrošnja RS-a 5.5 l
kad sam polagao za A2 vozio sam yamahu ibro(ybr) 250 isto nije neka sreća
Dugi:
Nemože se rs vozit na A1 bar ne otvoreni samo oni do 11kw bila je jedna za 9t kuna još se prodaje iz Dubrave dečko, a večina ih je otvorena i prelaze 11kw kaj nije a1 nego a2 kategorija.
A na nekoj sportivi 4t imaš malu potrošnju,ljep motor i pouzdan, a rs 2t je 70% razjebano i ganjano, a pošto si reko da ti stari ima cbr600 i da ti novci nisu problem.Pretpostavljam da češ polagati i A2 i A kategoriju onda ti je najbolje sad uzet nekaj 4t da sklepaš znanje šaltanja,naginjanja i vožnje. To je moje mišljenje :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju