Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

My Ported Midrace Aerox

<< < (11/21) > >>

danc00:
E Fleky, sorry kaj gnjavim, al daj mi reci kakvi su đekovi iza sata, i jel se ova obična sajla od brzinomjera stavlja u sat ili si i to dobil s njime?

Zanima me kakvu će brzinu pokazivat, jer ima za kupit set za takve brzinomjere sa magnetima, pa se ušteka na đek samo, a vele da je to tošno skoro 99%, hoću reći da toćno pokaziva kolko se voziš.

Ovaj senzor za temp je dosta duži od serijskog, barem tak izgleda...jel će stat u cilindar :icon_scratch: Navoji su isti, navoj paše u glavu?

I daj usporedi ovaj impeler sa serijskim, baš me zanima kakva je razlika, ajd malo spregledaj to pa javi  :icon_thumright:

Inaće, sat mi je zbilja mrak, iako je skup pa mi je žao mjenjat serijskog, jer imam obrtaljku, a ovo su više manje "luksuz" stvari, ali ako će pokazivat GPS brzinu onda bum razmislil :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Kakva je to čuka?
Prvi put to vidim,fora izgleda

MIKSETA:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Travanj, 2012, 22:16:35 ---Kakva je to čuka?

--- Kraj citata ---
koso je koliko vidim :D

fleky911:
iza sata ima dvije žice koje vire van jedna ide na + a druga ko zna kud (nisam još upute cito)
a što se tiće đeka on je samo jedan to je plug and play za novije roxove
a kilometar sajla ostaje ista samo se ušarafi u sat ..mjerit cu sa gpsom pa cu vidjet

usporedit cu za vikend pumpe  :icon_thumright:

i sad.... možda poklonim curi taj sat jer ona ga hoće njoj se baš svidja pa možda budem dobar i poklonim joj ga ...
iako meni će trebat za štelanje kad sastvaim motor al vidjet cu  :glasses9:

--- Kraj citata ---

danc00:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju