Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Ported Midrace Aerox
mhr-team:
auuuuuuuuuuuu.... ovo će da bude brutala... due+ na rostu, uffff... ima da teše :headbang:
a vodena je baš fancy šmency ;D
Rox-Rab:
ova čuka je prebolesna, meni je za sad preskupa :'(
fleky911:
--- Citat: danc00 - 23 Travanj, 2012, 18:57:47 ---U hebote te led, uzeo si ovu mrcinu od sata :notworthy: svaka ti čast. Kad ćeš to spojit da vidimo tu ljepotu!? Daj slikaj kaj si još dobil uz sat...kakav je na prvi pogled, jel kvalitetan?
I daj mi reci još za ovu Stage6 vodenu, kaj se točno dobi sa njom, samo poklopac i impeler koji tjera vodu ili još nešto?
--- Kraj citata ---
slikat cu za jedno 20minuta
dobio sam taj impeler, poklopac i šarafe kad ju držiš u ruci izgleda masivno naspram serijale...
--- Citat: mhr-team - 23 Travanj, 2012, 19:02:32 ---auuuuuuuuuuuu.... ovo će da bude brutala... due+ na rostu, uffff... ima da teše :headbang:
a vodena je baš fancy šmency ;D
--- Kraj citata ---
neee tesat ce za jedno mjesec dana nakon prvog starta dok ga prebrusim na 47,6 i stavim neki klip od high enda nekog :icon_biggrin:
sad je motoforce klip unutra :laughing7:
--- Citat: Rox-Rab - 23 Travanj, 2012, 19:08:29 ---ova čuka je prebolesna, meni je za sad preskupa :'(
--- Kraj citata ---
meni je i dalje :sad1: al nema veze budemo progurali :happy8:
i da da naglasim gore također ide modularna glava :headbang:
i ako ce sve bit u redu dok nabavim bolji klip onda cu i glavu malo spustit :icon_biggrin:
fleky911:
eo slike
Josip:
--- Citat: fleky911 - 23 Travanj, 2012, 19:54:11 ---slikat cu za jedno 20minuta
dobio sam taj impeler, poklopac i šarafe kad ju držiš u ruci izgleda masivno naspram serijale...
neee tesat ce za jedno mjesec dana nakon prvog starta dok ga prebrusim na 47,6 i stavim neki klip od high enda nekog :icon_biggrin:
sad je motoforce klip unutra :laughing7:
meni je i dalje :sad1: al nema veze budemo progurali :happy8:
i da da naglasim gore također ide modularna glava :headbang:
i ako ce sve bit u redu dok nabavim bolji klip onda cu i glavu malo spustit :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
prije nego montiras glavu na scoot (modularnu) prosiri one dvije rupe sa donje strana (kraj ispusnog kanala) da ti se ne slomi termoindikator :icon_thumright:
i neznam sta bi ti reka, ja ima dva takva sata na jednom je kazaljka od okretaja ostala na 6t rpm, neznam do cega je :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju