Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

famozni xclaim je skinut s foruma

<< < (6/8) > >>

eladio:

--- Citat: KicHo7 - 10 Prosinac, 2007, 21:53:59 ---kolko love si dobivao s tim prosjecno il fixno kak vec?

--- Kraj citata ---

po kliku , sve ti tamo pise , ali bolje se drzi google oglasa, ovi su jos u "beta" fazi  :dontknow:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: gigo_sf2 - 10 Prosinac, 2007, 22:52:11 ---@ mali_odwaljivac  xclaim ti je ja mislim ono kad upises neku rjec npr motor ona pocrveni kad stavis mis na nju nesto se pokaze...

--- Kraj citata ---

ufff, kako me to iritiralo, bolje sto ga nema..

master_o_fight:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 10 Prosinac, 2007, 23:15:15 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 10 Prosinac, 2007, 22:52:11 ---@ mali_odwaljivac  xclaim ti je ja mislim ono kad upises neku rjec npr motor ona pocrveni kad stavis mis na nju nesto se pokaze...

--- Kraj citata ---

ufff, kako me to iritiralo, bolje sto ga nema..

--- Kraj citata ---

istina :icon_thumright:

X-Thug:

--- Citat: Doomsday - 10 Prosinac, 2007, 18:41:03 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 10 Prosinac, 2007, 18:37:12 ---meni sve isto, a ne znam ni kaj je to

--- Kraj citata ---

:rofll:

--- Kraj citata ---
meni nije jasno ca saki coik strani prica il seljacki (n't ned'lju) ili purgerski...more se bar lipo knjizevni pricat,ili uopce ne pricat...nema gore stvari nego kad svabica uleti seljacki pricat sa nekin livin naglaskom,odma bi je plesnia...mali samo ti pricaj srpski nesmeta...

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: X-Thug - 11 Prosinac, 2007, 00:44:55 ---
--- Citat: Doomsday - 10 Prosinac, 2007, 18:41:03 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 10 Prosinac, 2007, 18:37:12 ---meni sve isto, a ne znam ni kaj je to

--- Kraj citata ---

:rofll:

--- Kraj citata ---
meni nije jasno ca saki coik strani prica il seljacki (n't ned'lju) ili purgerski...more se bar lipo knjizevni pricat,ili uopce ne pricat...nema gore stvari nego kad svabica uleti seljacki pricat sa nekin livin naglaskom,odma bi je plesnia...mali samo ti pricaj srpski nesmeta...

--- Kraj citata ---

a sad me fakin nervirate..prvo sranja i sranja oko toga, kako pisem, a trudim se i trudim, neki frsiraju hrv, a sad mi ti kazes da pisem na srb.. na hrv me kuzite-velika vecina, dok na srb bi bilo nesto manje..ti si mi jedan od gotiva likova sa foruma, neka tako i ostane, pisem hrv, i da mi vise niko ne zucne nista.. i ne znam sta je smetalo to "kaj" kad sam to odavde povuko, cak ga nekad i izgovaram

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju