Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
famozni xclaim je skinut s foruma
ChRiStIaN:
mene vis, smeta to kaje sad mali napisal kaj i svi ga napali...i bokte kad bi ja na zagorskom piso pol foruma me nebi kuzilo i svi mi bi srali dok ove dalmoše ne kuzim ni rijeci, neki put mi rijecnik treba njihov da skuzim kaj hoce, no oni lijepo uljudno pisu i dalje...a neko kaze kaj pa rafal na njega
zamisli, i ja u skoli neki put kazem promaje umjesto vjetrova il sl. i to onak iz zajebeje mi preslo u naviku...isto kak on, citajuci hr forume pokupil kaj, i kaje sad tu? ::)
X-Thug:
--- Citat: gigo_sf2 - 11 Prosinac, 2007, 13:50:58 ---@ X-Thug...ti sada tu govoris kako netko neknjizevni pise ,pa prvo obrati paznju na sebe pa onda na druge
--- Kraj citata ---
prvo ja san se sprda jer ja rjetko kad napadam nekoga priko interneta,jedino ako koga triba branit
--- Citat: KicHo7 - 11 Prosinac, 2007, 14:05:33 ---mene vis, smeta to kaje sad mali napisal kaj i svi ga napali...i bokte kad bi ja na zagorskom piso pol foruma me nebi kuzilo i svi mi bi srali dok ove dalmoše ne kuzim ni rijeci, neki put mi rijecnik treba njihov da skuzim kaj hoce, no oni lijepo uljudno pisu i dalje...a neko kaze kaj pa rafal na njega
zamisli, i ja u skoli neki put kazem promaje umjesto vjetrova il sl. i to onak iz zajebeje mi preslo u naviku...isto kak on, citajuci hr forume pokupil kaj, i kaje sad tu? ::)
--- Kraj citata ---
sta sad kazes da ne razumis sta pisen,al da negdi napisen kako ti j**** mater i sve po spisku i to na kineskom ti bi skuzia jer svi skuze kad neko prosipa uvrede,razumis ono sta zelis razumit...i dalmatinci uopce ne govore toliko nerazumljivo,aj da ti dodje neki bodul pa bi i skuzia mozda da ga nekuzis nesto,al ovako stvarno ne razumim sta vi ne razumite,a i ako ne razumis nesto pitaj,reci ce ti se,peace...no h8
sry eladio na off-u
eladio:
eladio ce Vam oprostiti i zakljucati ovu temu,
vidim da hormoni rade :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju