Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Vozio je i auer ko po pruzi dok nije pizdeknio jednom i onda još jednom iza luxa xD
eledio odlican snimak ..ovdje se vidi kako me kukic izbacio sa staze i kako sam ja tu zapravo zrtva
cok, slaba ti srka, koliko mi se cini, taj gamijev bojler ima skoro potpuno isti zvuk ko moj bojler, al cokov je tisi od mog serijskog
nema ja valjda imam najtisi spuh, valjda zato i nejde imam te u krajnjoj
Ma ko je taj mrtvi svabo kojeg non stop spominjete?Jel to neki pro gasaČ ?..
dodji da te odmjerim
ponesi dugačak metar i operi ruke pa ga onda mjeri čoku
ravnalo do 15cm ce biti dosta sljedeci put i ja vozim, napalio se na to i jos mi je dodatno samopouzdanje dao onaj sta je vozio serijskom srkom treba slozit ubicu preko zime... a lux...lux je odlicno slozio skuter EDIT: znao sam da je od VXRa ccc...kad nabavis pravi multivar onda ces vidjeti kako to zapravo IDE
jel bi on triba ka vozit za stage 6 ?.. Nikad cuja za tog lika, nepratin te trke skutera. EDIT: vidin robi je vec odgovorija.
Ja vozim rookie klasu nagodinu, makar se vozio skuterom iz požege u vž dan prije trke. I tako ću bit prvi u klasi, 100kg+ EDIT: Naravno, ak prvo nabavim bituba jer je bitubo MUST HAVE za trku.
e jumper, na happeningu je bila ekipa scooter attacka! imali su 2 vozača.1. jan weber2. stefan auer (ime nisam siguran al preziva se auer)auer je polizao hrvatski asfalt a weber je vozio ko po pruzi.
zar nije stefan auer samo mehaničar a weber vozač?