Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (190/232) > >>

tomovzo666:

--- Citat: nrg extreme - 28 Lipanj, 2011, 23:51:42 ---@tomovzo666: jbg uvijek će nekome bit daleko gdje god da se napravi meet.
Ni ljudima iz Istre i Dalmacije nije bilo blizu čak i dalje nego Slavoncima. :dontknow:

--- Kraj citata ---
upravu si,ja sam gledao da je meni blize,nisam mislio da bi i drugi, isto ko i ja voljeli doci na hapening,sory

CoK:

--- Citat: jopa - 29 Lipanj, 2011, 01:32:00 ---bokte cok sto si napucan  ::) ::) :icon_biggrin: 

--- Kraj citata ---
falio si ti samo da se vrtim oko tebe :(

--- Citat: danc00 - 29 Lipanj, 2011, 01:25:10 ---Ovaj :

:icon_thumright:  Bijela majica sa crnim rukavima!

--- Kraj citata ---
Goran, drago mi je

evo gledam slike ostale i nakon 2 dana jos se cerim...bilo je PREdobro!!! Gumyeve grimase su najjace  :laughing6:

vjeko86:
kolektivno ste izgorili ;D
idući puta barem onaj bejbi faktor 90 nosite :laughing3:,
ali jedna stvar je očita,da se ekipa dobro zabavila i podružila,što znači za organizatore big respect :headbang: :hello:

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2011, 17:04:19 ---vidi se srce moje, pola slika je neko selo slikano

--- Kraj citata ---

pa kad ti nisi htjeo staviti svoje koraće što si sliko i lijane porodice Đaković ljubavi

trgac1:
e ljudi nemojte govoriti da hepening nije uspio ili da nije bilo to kako se mislilo
Svako ko je bio tamo je uživao na svoj način a ko nije bio može mu biti žao
Ja sam u blizini i bio sam tamo
moglo je biti bolje ali za prvi put sve pet s obzirom da nije bilo neka veča reklama u novinama jedino preko neta
moglo bi se to ponoviti npr u 9 ili 10 mjesecu taman kad moramo skutere staviti u hlad
BOK i razmislite o mom predlogu
                          TRGAC

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju