Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
igor.sb:
--- Citat: Pupo - 28 Lipanj, 2011, 21:01:06 ---Kako nema krivina, a kRRndija? I ostatak brda. Na koju god stranu se okreneš, brdo
--- Kraj citata ---
jasno
ocito je iso iznad save, znas kak je sve do osijeka, vk, zupanje di god da krenes samo ____________________________________________________________________________________________
josip nemoj da ti bude krivo, zabavili smo se mi i za tebe, vise puta :toothy9: :toothy9:
nrg extreme:
--- Citat: Pupo - 28 Lipanj, 2011, 21:01:06 ---Kako nema krivina, a kRRndija? I ostatak brda. Na koju god stranu se okreneš, brdo
--- Kraj citata ---
Krndija je iznimka. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
tomovzo666:
--- Citat: eladio - 10 Veljača, 2011, 14:04:26 ---Kao što sam već jučer naznačio,
imamo želju i neke ideje te bi rado organizirali takvo jedno druženje..
E sad koji su vaši savjeti, šta bi VI htjeli vidjeti , na čemu bi htjeli sudjelovati?
Šta bi po vama svakako trebalo biti dio programa?
Možemo o svemu diskutirati:
o stazama , kakve bi trebale biti, i što bi trebalo učiniti oko toga..
o disciplinama, koje sve discipline bi trebali imati..
o popratnom programu i sadržaju..
Nisam siguran da li je ovu temu bilo bolje otvoriti pod susretima ili ovdje, ali ipak sam ju tu namjerno otvorio.
Svaki savjet dobrodošao :icon_thumright:
Mi već imamo neke svoje ideja naravno, i već smo krenuli u neke razgovore,
ali svakako želimo cuti i vaše mišljenje :icon_thumright:
PS
Određen je datum : vikend 25-26.06.2011
Za one koji nisu jos vidli evo link: http://www.go-cart.hr/
Par fotki: http://img828.imageshack.us/g/img3782s.jpg/
--- Kraj citata ---
napravite neki hapening,blize slavoniji,tak da i mi malo slabije financijske moci mozemo doci i uzivati u druzenju s ekipom sa foruma,jer velika mi je zelja upoznati sto vise clanova,u ova 3-4mj otkako sam tu na forumu, upoznao sam dvojicu i jednog znam od prije, i sa jednim imam neki prijateljsko poslovni odnos,ali ga ne poznam direktno,EFZ= KRALJali to su moje zelje, tko sam ja da odlucujem
nrg extreme:
@tomovzo666: jbg uvijek će nekome bit daleko gdje god da se napravi meet.
Ni ljudima iz Istre i Dalmacije nije bilo blizu čak i dalje nego Slavoncima. :dontknow:
danc00:
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 23:39:40 ---jasno
ocito je iso iznad save, znas kak je sve do osijeka, vk, zupanje di god da krenes samo ____________________________________________________________________________________________
josip nemoj da ti bude krivo, zabavili smo se mi i za tebe, vise puta :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Da, ma bil je neki turnir, i dofurali su nas u Slatinu na brdo di je lovački dom, i do kud oko seže u svim smjerovima nije bilo niš drugo samo ____________________________________, a ceste su vam predobre sve novo, samo kaj ide 5km ravno i onda zavoji pod 70-90°, taman za ubit se :toothy11:
Hehe imate još slika sa "Road Tripa" :icon_thumright:
Zanima me tko su ona dva momka sa istim skuterima.... al najbolji je onaj sa bijelo crnom majicom, e to se zove događaj :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju