Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
^^GlavonjA^^:
--- Citat: stefek - 28 Lipanj, 2011, 12:46:25 ---ti si se pazil u šatoru..tj gamy te je pazil,haha
--- Kraj citata ---
e da me je bar pazil nebi reč rekel...neg mi je klupu skoro na glavu hitil...sva sreća kaj sam kacigu zagrlil! :laughing3:
al još mi neide u glavu kak je gumy uspel stat na noge i stajat u tak malom šatoru?!?! :o
al sve u svemu bilo je :icon_thumright: !
robert:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 28 Lipanj, 2011, 15:39:02 ---e da me je bar pazil nebi reč rekel...neg mi je klupu skoro na glavu hitil...sva sreća kaj sam kacigu zagrlil! :laughing3:
al još mi neide u glavu kak je gumy uspel stat na noge i stajat u tak malom šatoru?!?! :o
al sve u svemu bilo je :icon_thumright: !
--- Kraj citata ---
pa nije mu nick "GUMENI" badava :laughing11:
CoK:
--- Citat: Jump33r - 27 Lipanj, 2011, 20:57:51 ---CoK gledaju te ove 2 curice sa strane, jesi uzeja broj kasnije?..
GLUMAC :hmh:
--- Kraj citata ---
nisam uzeo broj, ali ona desna bolje pusi :dontknow:
--- Citat: Josip - 28 Lipanj, 2011, 10:03:19 ---sta ti nisi prvi, ja bi te sljedio u stopu... :toothy12:
--- Kraj citata ---
bar bi se imao di sklonit u hladu :D
Jump33r:
--- Citat: CoK - 28 Lipanj, 2011, 18:30:38 ---nisam uzeo broj, ali ona desna bolje pusi :dontknow:
--- Kraj citata ---
vulgaran si
Pogleda san dosta slika pa samo da pitan. Jel tamo bija ko trizan?... :toothy12:
Josip:
--- Citat: Jump33r - 28 Lipanj, 2011, 19:36:33 ---vulgaran si
Pogleda san dosta slika pa samo da pitan. Jel tamo bija ko trizan?... :toothy12:
--- Kraj citata ---
niko ti nije smeta doc pa se ubit s ostatkom ekipe....................
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju