Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (167/232) > >>

^^GlavonjA^^:

--- Citat: stefek - 27 Lipanj, 2011, 19:43:48 ---čokica je ljudina samo takva,još mi se više sviđa sad :P napokon da sam ga upoznal osobno ko i dečke iz s.b. (igor,karlo također i ćosa) s koima sam živil zadnjih 5 dana,predobro je bilo..gorana također..
pozdrav stipi i josipu i baš mi žal da nisu dulje mogli ostat.
najviše me iznenadil gumi i to pozitivno,haha stvarno si laf (jebala te rakija :P)
i napokon da sam upoznal eladia i nenu..robiku i pupa - tijela organizacije i reda  
svaka čast na organizaciji i što smo ih vidjeli na djelu :icon_biggrin:
čestitam svima sudionicima natjecanja posebno onima koi su osvojili nagrade.

predugo bude čekat sljedeću godinu,treba opet nekaj tak napravit tokom ljeta  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Replica je obečal da bu nekaj organiziral....kak on mene drži za riječ tak i ja njega držim za riječ!!!  :hello:

Pupo:

--- Citat: stefek - 27 Lipanj, 2011, 19:43:48 ---čokica je ljudina samo takva,još mi se više sviđa sad :P napokon da sam ga upoznal osobno ko i dečke iz s.b. (igor,karlo također i ćosa) s koima sam živil zadnjih 5 dana,predobro je bilo..gorana također..
pozdrav stipi i josipu i baš mi žal da nisu dulje mogli ostat.
najviše me iznenadil gumi i to pozitivno,haha stvarno si laf (jebala te rakija :P)
i napokon da sam upoznal eladia i nenu..robiku i pupa - tijela organizacije i reda  
svaka čast na organizaciji i što smo ih vidjeli na djelu :icon_biggrin:
čestitam svima sudionicima natjecanja posebno onima koi su osvojili nagrade.

predugo bude čekat sljedeću godinu,treba opet nekaj tak napravit tokom ljeta  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Treba se družit i pravit susrete, al recimo ovakve stvari treba radit s nekim razmakom da se ljudi nezasite i da se uspije održat organizacija na nivou.  No recimo neki veći meet više orjentiran na druženje, zajebanciju, roštiljanje, to bi bio pogodak!  :icon_thumright:

EDIT:

Pitanje za 100 marona! Tko je dečko sa slike?

Naočale su đoker, ak nebudete mogli pogoditi!

Drnda:
nezz tko je, sigurno neka budala  ::)
ja gledam one 2 klinke  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

^^GlavonjA^^:
ma to je neki bauštelac :D  :dontknow:

pralas:
COK se kurčiii :icon_tongue: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju