Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (163/232) > >>

robert:
sutra je nenadovo vjenčanje sa tom klupom. kad ju je već silovao onda je može i ženiti! :laughing7: :laughing7: :laughing7:

efz:
klupa za jahanje talasa je u kombiju  :toothy12:

al piva se ne ispusta iz ruku  :occasion14:

steeef:

--- Citat: efz - 27 Lipanj, 2011, 15:11:46 ---klupa za jahanje talasa je u kombiju  :toothy12:

al piva se ne ispusta iz ruku  :occasion14:

--- Kraj citata ---

e a čije si to pivo držal stalno?pa ti ne piješ alkohol kolko znamo,ti si sporCki tip..das talas surfer

steeef:
evo i čarobnjaka iz oza kak se sprema za trku večer prije..
probni krug pješke po stazi,bacanje u bok po svakom zavoju..probavanje staze i stapanje sa istom radi boljeg osjećaja i pripreme..
pripremal se cijeli mehaničarski tim skupa sa vozačem gamijem u boksu i po stazi..
sad budu neki rekli da je to razlog krepavanja gamijevog skutera i odustajanja iz trke  :icon_biggrin:

Pupo:
http://pupo.pohrani.com/?belica1

Eo prvi dio slika od petka i subote, nekih 320 komada. Nažalost, u subotu na početku nolimit utrke mi je krepao fotić pa nisam mogao poslikati sve što sam htio. Da, slike su male. Tko hoće veće nek mi pošalje PM s brojevima pa ću ih poslat il stavit ovdje u temu. Slika ima previše da ih uploadam sve u original rezi s ovim mojim socijalnim internetom. Možda nekom prilikom ak mi se bude dalo do faksa ići pa da dignem slike na ftp neki.

Što se mene tiče, na happeningu je bilo predobro, ekipa je bila odlična, sadržaja je bilo dosta, mjuza je bila odlična i tako. Šteta što su malo zakazali lokalni ljudi s odazivom, kao i forumaši iz Zagreba s obzirom na blizinu i veličinu istog. Da je bilo više vas i Riječana bilo bi još bolje.

SB ekipa preluda, gumi je čovjek i po a i utrke će doć na svoje. clone je legenda a mini je strava. Hvala još jednom mrcini što me prevezao kući, X9 fino poteže. Za šefove se nema što reći, da nije bilo njih, nebi bilo ni ovakvog događaja. Prijatelja moderatora Coka nemam što posebno spominjat, totalno mi je prirastao srcu, mislim da moj avatar sve govori.

Druge slike neuploadam, dok se nepojave bar neke slike zavojni sudaca. Okinem oko 500 slika i na nijednoj me nema ccc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju